- 7,742
- 4,532
- 113
Takımdan gidecek oyuncular var. Morutan kiralanacakmış, Mitşö de yolcu kendine kulüp bulmuş diye okudum.Nerede oynayacak bu kadar yabancı oyuncu
Takımdan gidecek oyuncular var. Morutan kiralanacakmış, Mitşö de yolcu kendine kulüp bulmuş diye okudum.Nerede oynayacak bu kadar yabancı oyuncu
sponsor reklam gelirleri vs tum bu harcamaların yarısını karşılar düzeydemiNe diyeyim sponsor, reklam geliri vs uzun uza anlatmaktansa 😅
Algısı kapalı buradaki karşı takım tutanların. GS gayrimenkul zengini diyecem gayrimenkul ne diye soracaklar şimdi ondan korkuyorum 😂Ne diyeyim sponsor, reklam geliri vs uzun uza anlatmaktansa 😅
Ne yapacak, Kayseri ile seriye başladı 🤨🤨Oha napıyor bu gs
Yönetimin anlattığı kadarıyla büyük bir bölümünü karşılıyor geri kalanıda artık başarılardan gelecek miktarlarla karşılanacaksponsor reklam gelirleri vs tum bu harcamaların yarısını karşılar düzeydemi
Fazlasını bizim halı saha ekibine alırız hacı dert ettiğin şeye bak 😁Nerede oynayacak bu kadar yabancı oyuncu
Tupcuye çalışacak bu sene, ne Avrupa ne de ligde beklentiye girmeyinNe yapacak, Kayseri ile seriye başladı 🤨🤨
Gene para Dilenmeyın de yeter rakıp takımlaraAlgısı kapalı buradaki karşı takım tutanların. GS gayrimenkul zengini diyecem gayrimenkul ne diye soracaklar şimdi ondan korkuyorum 😂
Son yıllarda uzay takımı diye başlayan fenerin son yıllarda lig sonundaki konumuna bakmanı isterimNe yapacak, Kayseri ile seriye başladı 🤨🤨
Bak çok değil Allah ömür verir yaşarsak yine buradayız birkaç hafta sonra bağırmaya başlayacaklar Ali Koç istifa diye 😂 Ali Koç da 5 yıldız muhabbeti açar yaz kenaraSon yıllarda uzay takımı diye başlayan fenerin son yıllarda lig sonundaki konumuna bakmanı isterim
2019 yapılan bir bos habere inanacak kadar hayal peressin ben gsnın malı zorluklarını ve baskanınızın neler dedıklerını atayımmı
Emanete bak bebegim gibiHakim Ziyech, Galatasaray için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Türkiye'ye gidiyor. (The Guardian)
40m avro verip almıştı Ajax'tan Chelsea zamanında. Sakatlığı yok diye geçiyor yabancı kaynaklarda ama bakalım uçakta adam şuan geliyor. Sakatlığı olsa ta ingiltereden atlayıp gelmezdi bencekaliteli adam da sakatlıktan öte sorunları var hiçbir sağlık kontrolünden geçemedi en son ülkemde gireyim dedi onu da kulüpler istemedi
Yemin ederim ben duymaktan bıktım ama onlar söylemekten bıkmadı. Kaç yıldır hep aynı teraneBak çok değil Allah ömür verir yaşarsak yine buradayız birkaç hafta sonra bağırmaya başlayacaklar Ali Koç istifa diye 😂 Ali Koç da 5 yıldız muhabbeti açar yaz kenara
5 hafta veriyorum 😂 👌Yemin ederim ben duymaktan bıktım ama onlar söylemekten bıkmadı. Kaç yıldır hep aynı terane
sakatlığı bir şekilde halledilir zaten ama diğer işi sıkıntılı iflah olmaz daha40m avro verip almıştı Ajax'tan Chelsea zamanında. Sakatlığı yok diye geçiyor yabancı kaynaklarda ama bakalım uçakta adam şuan geliyor. Sakatlığı olsa ta ingiltereden atlayıp gelmezdi bence
Okan Buruk yanlış tercih yapıyor ki bu benim görüşüm değil, ilk 11 ve saha dizilişi GS için 3-4-1-2 olamaz hiçbir zaman, 4-3-3 olmalı, kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamazsın,bunu Bilal oğlan bile bilir.4-3-3 kapalı savunmaların amansız düşmanıdırSon yıllarda uzay takımı diye başlayan fenerin son yıllarda lig sonundaki konumuna bakmanı isterim