Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Hakim Ziyech Galatasaray'da !

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Ne diyeyim sponsor, reklam geliri vs uzun uza anlatmaktansa 😅
Algısı kapalı buradaki karşı takım tutanların. GS gayrimenkul zengini diyecem gayrimenkul ne diye soracaklar şimdi ondan korkuyorum 😂

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Menemenciler boşa umutlanmasın ;)

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
427
63
kaliteli adam da sakatlıktan öte sorunları var hiçbir sağlık kontrolünden geçemedi en son ülkemde gireyim dedi onu da kulüpler istemedi kanında uyuşturucu çıktı diyorlardı

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Son yıllarda uzay takımı diye başlayan fenerin son yıllarda lig sonundaki konumuna bakmanı isterim :)
Bak çok değil Allah ömür verir yaşarsak yine buradayız birkaç hafta sonra bağırmaya başlayacaklar Ali Koç istifa diye 😂 Ali Koç da 5 yıldız muhabbeti açar yaz kenara

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
kaliteli adam da sakatlıktan öte sorunları var hiçbir sağlık kontrolünden geçemedi en son ülkemde gireyim dedi onu da kulüpler istemedi
40m avro verip almıştı Ajax'tan Chelsea zamanında. Sakatlığı yok diye geçiyor yabancı kaynaklarda ama bakalım uçakta adam şuan geliyor. Sakatlığı olsa ta ingiltereden atlayıp gelmezdi bence

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,912
17,230
113
Bak çok değil Allah ömür verir yaşarsak yine buradayız birkaç hafta sonra bağırmaya başlayacaklar Ali Koç istifa diye 😂 Ali Koç da 5 yıldız muhabbeti açar yaz kenara
Yemin ederim ben duymaktan bıktım ama onlar söylemekten bıkmadı. Kaç yıldır hep aynı terane

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
436
427
63
40m avro verip almıştı Ajax'tan Chelsea zamanında. Sakatlığı yok diye geçiyor yabancı kaynaklarda ama bakalım uçakta adam şuan geliyor. Sakatlığı olsa ta ingiltereden atlayıp gelmezdi bence
sakatlığı bir şekilde halledilir zaten ama diğer işi sıkıntılı iflah olmaz daha

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,764
4,163
113
Son yıllarda uzay takımı diye başlayan fenerin son yıllarda lig sonundaki konumuna bakmanı isterim :)
Okan Buruk yanlış tercih yapıyor ki bu benim görüşüm değil, ilk 11 ve saha dizilişi GS için 3-4-1-2 olamaz hiçbir zaman, 4-3-3 olmalı, kapanan takımlara karşı hiç birşey yapamazsın,bunu Bilal oğlan bile bilir.4-3-3 kapalı savunmaların amansız düşmanıdır