Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hayat1kumar 5 Rollcu Lazım

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Adayım rollinge

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
210
43
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
yüzde 20 vergi vaybe

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,753
113
Beyler ben dustaym yemek yiycem falan 1 saat yokum.umarim kazanan olur.kazanan olursa kendi hissemden takipcilere sans parası atarım.etkinlik açıp paylaşım yapan üyeler öncelikli söylemedin demeyin sonra

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,929
8,348
113
Arsenal W 4.5 üst olur mu 50 tl atıcam

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,816
17,695
113
Abi çok sevindim kendim kazanmış gibi mutlu oldum

İlker44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
260
63
Roll kaybettiği an ben başlatacağım dostlar ilk adım geldi yeni konu açmıştım burdan yapılması lazımmış