Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hayat1kumar 5 Rollcu Lazım

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,347
7,908
113
Kesme deil la bro.yapmak isteyen dier arkadaşlara devredicek ondan alıyorum umarım 30. kişiye kdar gideriz
Kazancın yarısını da kesse yine hakkıdır adamın. Ortaya para koymayan adam kesintiye takılıyor. Neyse birsey yazmayayım ben en iyisi üstat. Tartışma başlıyor sonra sonunda suçlu ben oluyorum hep. Bol şanslar sana.

Gfbridvan1907

Hasta Fenerbahçeli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,711
7,784
113
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Tebrikler bol kazançlar dilerim

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,590
2,552
113
Durumlar nasıl dostlar

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,286
13,905
113
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Bol şans herkese