Yok galiba sal gelsinAktif roll varmı şuan
Kazancın yarısını da kesse yine hakkıdır adamın. Ortaya para koymayan adam kesintiye takılıyor. Neyse birsey yazmayayım ben en iyisi üstat. Tartışma başlıyor sonra sonunda suçlu ben oluyorum hep. Bol şanslar sana.Kesme deil la bro.yapmak isteyen dier arkadaşlara devredicek ondan alıyorum umarım 30. kişiye kdar gideriz
Tebrikler bol kazançlar dilerimArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Bol şanslar dost3 adımlı roll
2.adım
Bol şans3 adımlı roll
2.adım
Geldi Tebrikler3 adımlı roll
2.adım
tebrıkler3 adımlı roll
2.adım
Knka slm bnde musaitimKesme deil la bro.yapmak isteyen dier arkadaşlara devredicek ondan alıyorum umarım 30. kişiye kdar gideriz
Yardımcı olursan rol yapabilirimKesme deil la bro.yapmak isteyen dier arkadaşlara devredicek ondan alıyorum umarım 30. kişiye kdar gideriz
Bol şans herkeseArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Bol şans
bolsans arjantın lıgı