Bro paranın çoğu senin olcak o yüzden karar senin 3 yada 4 adım dedim biri 4de bitirdi biri 3de ben kairsmadimkiSana soruyoruz işte sen fikrini söyle dost
bende 3 adım yaptım ama benim oranlar hep 1.85 ve 1.92Ümit paranin içinden geçti la tbrkler yetmez bravo ümit 250yi 3 adımda 3k yapti
ben çekim verdim site vipslotÜmit paranin içinden geçti la tbrkler yetmez bravo ümit 250yi 3 adımda 3k yapti
Helalin var reco. Herkes wonluyor konuda vay be
Sorma valla. Diğer rollculerin hakkını da tek kalemde verdi 🥳🤔Ümit paranin içinden geçti la tbrkler yetmez bravo ümit 250yi 3 adımda 3k yapti
Çekim paylaşımda al 😁🤭ben çekim verdim site vipslot
Bol şans
2.adımı atarsak fena ınanacamHelalin var reco. Herkes wonluyor konuda vay be
Ümit dediğin gibi yapalım şuan karambolden başka seçtiğimiz kimse kalmadı uyuycam sen 250yi ona pasla 600u banaben çekim verdim site vipslot
tebrikler dostben çekim verdim site vipslot
Hadi bakalım aksın2.adımı atarsak fena ınanacam
Sineğin yagindan faydalanmak bu işte bravoSponsor etkinlikğe de başvurdum 100 tl çekiliş
Bol sans reco
Dost benden çekim veriyorum aç gözlülüğe gerek yok 3 adım olmuş bi kişi dha rol yapar hiç yoksaÜmit dediğin gibi yapalım şuan karambolden başka seçtiğimiz kimse kalmadı uyuycam sen 250yi ona pasla 600u bana
kime atayım kankaÜmit dediğin gibi yapalım şuan karambolden başka seçtiğimiz kimse kalmadı uyuycam sen 250yi ona pasla 600u bana
tamam @KaramboL e atarım.kime atayım kanka