- 32,008
- 15,766
- 113
Ya çok şey istiyo dost zordayken öyle ama 😀 neyse çekim iptal oldu fix verdim tekrarÖyle deme be ben geçen 25 lira ile neler yapdim neler 😁 50 olması lazım yada 75
Ya çok şey istiyo dost zordayken öyle ama 😀 neyse çekim iptal oldu fix verdim tekrarÖyle deme be ben geçen 25 lira ile neler yapdim neler 😁 50 olması lazım yada 75
Ödendi.Yok bro kalmadı reco son artık yarına yoruldum valla
Tbrk sıradaki gelsinIzlıyom ondan
Bol sans bunada sende iyi kasa yaptın he
Eline sağlık kardeş iyi gecelerÖdendi.
Teşekkürler dost hayırlı gecelerEline sağlık kardeş iyi geceler
Futbol saolsun oran ıyıdıBol sans bunada sende iyi kasa yaptın he
Seninde eline sağlık kardesÖdelemer yapıldı
Deneme aldım bi siteden 15 dkda geldi 😂 brezilya evler iy atar, recife iy 1.5 üst.Yok bro kalmadı reco son artık yarına yoruldum valla
Bol şans reco
Gelırmı reıs bakıyonmu macaBol şans reco
Barem 224 güzel
Valla deha dizisine başladım ara ara bakıyorum. Gelirse zaten sendeyim 😃 Şu an çok iyiGelırmı reıs bakıyonmu maca
Iyı dızı bu arada yedeklerın oynaması bı korkutuyo kıtlenmezler umarımValla deha dizisine başladım ara ara bakıyorum. Gelirse zaten sendeyim 😃 Şu an çok iyi
Aynen son 5 dakikaya 20 kalsınIyı dızı bu arada yedeklerın oynaması bı korkutuyo kıtlenmezler umarım
Niye oynadın o zaman makine dayıcığımdetroit macındaki komediyi gordunuz mu 5 dakikada 7 sayı çıktı. 49,5 alt almıştım çeyreğe başta barem 53lere fırladı ama periyot 35 sayıda bitti. İşte bu yüzden sezon oncesi nbalere oynanmaz