- 9,099
- 6,396
- 113
Biliyorum gardasim,,konumda sohbetimiz vardiBende ordaydım ben Subay hatırladın mı handikaptaki
Biliyorum gardasim,,konumda sohbetimiz vardiBende ordaydım ben Subay hatırladın mı handikaptaki
Aynen sohbetimiz vardı o günler daha güzeldi be bro değil mi sence deBiliyorum gardasim,,konumda sohbetimiz vardi
O ne demek cok anlamli soz olmali
Bana ver bea @drogba6 roll yaptı 😂
Roll için hazırım 🥰🙏Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Benim şansım iyidirArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Sanırım herşeye gülüyorKomik olan ne? @Revival
Şans parasına kaldıysak iş yatarAdam kim rol yapmak ister demiyor beyler gecmiste bana şans parası atmış adamları seçeceğim diyor, herkes ben yaparim diyor ilginç
Ben mi 😒Güler adam size ne dünyaları vermiş o kardeşimiz kumara bırakında evlensin biraz forumda
Gerçek hayatta da gülerim inşalahGüler adam size ne dünyaları vermiş o kardeşimiz kumara bırakında evlensin biraz forumda
Evet brom vermedin mi yoksaBen mi 😒
Gülersin inşallah kardeşimGerçek hayatta da gülerim inşalah