Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Hayat1kumar 5 Rollcu Lazım

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.00

sahgec09

ELBET BİR GÜN BULUŞACAĞIZ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,587
2,551
113
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Roll için hazırım 🥰🙏

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,560
4,826
113
Valla uzun zamandır bataklıktayim bu roll sayesinde şansım döner belki 5 kişiden birisine talibim

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
579
93
Arkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Benim şansım iyidir

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,681
9,340
113
Adam kim rol yapmak ister demiyor beyler gecmiste bana şans parası atmış adamları seçeceğim diyor, herkes ben yaparim diyor ilginç

Raskoln

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
567
163
43
Güler adam size ne dünyaları vermiş o kardeşimiz kumara bırakında evlensin biraz forumda