- 4,321
- 1,311
- 113
Harbi roll yapılacaksa bekliyelim adam söz etti gitti@Hayat1kumar hadi abi la maçlar bitecek
Harbi roll yapılacaksa bekliyelim adam söz etti gitti@Hayat1kumar hadi abi la maçlar bitecek
Kardeş nereye gittin slotlar bitecek suan acik olmaliArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
fena battıkEvet brom vermedin mi yoksa
😂😂😂😂Arkadaş aldıklarını geri mi verdi ne yaptı 😂😂
Bu saate yarış var miAltilimi oynuyorsun
Bilmiyorum varmiBu saate yarış var mi
Lafında durur o da maçlar gidioHarbi roll yapılacaksa bekliyelim adam söz etti gitti
Terim slotlar suan acik kapanacakLafında durur o da maçlar gidio
Fatih terim Drogba var ikiye böl bunlar yapar bro tebriklerArkadaşlar ufakda olsa bı kazanç sağladım paylaşmayı severim.yakin zamanda bana sans parası atmış arkadaşlar konu içine katilmak istediği ile ilgili msj bıraksın 200luk roll kasası vereyim.kazanc olması durumunda kasanın %20sine talibim ve bı sonraki rollu masrafı kazanana aittir.simdi biraz yoğunum sevdiklerime ulasirim
Basım kalabalık broKardeş nereye gittin slotlar bitecek suan acik olmali
Günün kazanan oyunu hangisi dostTerim slotlar suan acik kapanacak
1 sen ol bro dmden paparanyada payco
DedeGünün kazanan oyunu hangisi dost
Sana sans parası atam o zaman bro sen keyfine bakarsinRol isi sevmiyorum
Eyvallah dost. Şansın bol olsunFatih terim Drogba var ikiye böl bunlar yapar bro tebrikler