- 3,971
- 1,595
- 113
Adım 3
Ekli dosyalar
-
350 KB Görüntüleme: 14
SeviyomOvuyon mu sovuyon mu,seviyonmu belli değil la...dD
Şuan 21 handi açık buda iyi gidiyo metin kardeş.ama senin kasa çok düşük kalmış istersen gelirse bitir ister 1 adım daha al.450 bana atman gerrkicek sana 550 kalıcak bana yeter diyosan sen bilirsinAdım 3
rollingcilere atılan paranın geri alınması çok ayıp bir durum bence iyi forumlarŞuan 21 handi açık buda iyi gidiyo metin kardeş.ama senin kasa çok düşük kalmış istersen gelirse bitir ister 1 adım daha al.450 bana atman gerrkicek sana 550 kalıcak bana yeter diyosan sen bilirsin
Baştan kuralları soledı sıkıntı yok ıyı geçelerrollingcilere atılan paranın geri alınması çok ayıp bir durum bence iyi forumlar
Ayıp oldgunu düşünen katilmasin kardeş o alınan paralar alinmasa 5 kişi yapicakdi ama şimdi sayı 15e cikdi oda şimdilik başarılı olan sayısı 6da 3 bu arkadaş basarirsa 7de 4 olucak dün gece bı ark bu etkinlik sayesinde 2.300 kazandı bı arkadaş 1100 falan filan bana yapsınlar böyle bı etkinlik ben hergun katılırım.yada gel daha iyisini sen yap yaptır 5 kişiye 250lik roll yada 15 kişiye yada aç forumda üye etkinliği ondan sonra benim yaptığıma laf et.he bu arada seninde çoklu hesabin olduğunu ve beni dolandırmaya calistigini düşünüyorum onuda bil bı etkinlikte yemledin beni ama yutmadim eminim o 2 hesapta senin birinin sonunda rakam var önce bununla ödülü aldın sonra dier hesapla bana ödül çıkmış diye dm attın bende başkana söyledim durumu sonra özür diledin.bu tesadüf olamaz.neyse iyi günler sana.rollingcilere atılan paranın geri alınması çok ayıp bir durum bence iyi forumlar
Altdaki msji oku senBaştan kuralları soledı sıkıntı yok ıyı geçeler
Bro çok sıra var la sana sıra gelir umarım 😁Adım belirsiz role talibim 😂😂😂😂
Neyse de gitsin dayıBiri geliyor katilamiycagi etkinliği beğenmeyip laf ediyor ötekine rol yap diye para atıyoruz o gidip aviator oynayıp parayı kaybediyor şimdi kime ne demeli bilemedimde neyse diyim ben
Sıra bana gelirmiki Acep 😂😂😂Bro çok sıra var la sana sıra gelir umarım 😁
Söz verdikleri mis var onları bı halledelimde o iş kolay.valla para biticek yetismiycek diye kendim oynayamiyorim şuan 😁Sıra bana gelirmiki Acep 😂😂😂
Avıator oynayan kımBiri geliyor katilamiycagi etkinliği beğenmeyip laf ediyor ötekine rol yap diye para atıyoruz o gidip aviator oynayıp parayı kaybediyor şimdi kime ne demeli bilemedimde neyse diyim ben
Dediğin şeylerle uğraşmadım uğraşmamda çok şükür kimseyi dolandırmadık teşebbüs de etmedik iftira atmaAyıp oldgunu düşünen katilmasin kardeş o alınan paralar alinmasa 5 kişi yapicakdi ama şimdi sayı 15e cikdi oda şimdilik başarılı olan sayısı 6da 3 bu arkadaş basarirsa 7de 4 olucak dün gece bı ark bu etkinlik sayesinde 2.300 kazandı bı arkadaş 1100 falan filan bana yapsınlar böyle bı etkinlik ben hergun katılırım.yada gel daha iyisini sen yap yaptır 5 kişiye 250lik roll yada 15 kişiye yada aç forumda üye etkinliği ondan sonra benim yaptığıma laf et.he bu arada seninde çoklu hesabin olduğunu ve beni dolandırmaya calistigini düşünüyorum onuda bil bı etkinlikte yemledin beni ama yutmadim eminim o 2 hesapta senin birinin sonunda rakam var önce bununla ödülü aldın sonra dier hesapla bana ödül çıkmış diye dm attın bende başkana söyledim durumu sonra özür diledin.bu tesadüf olamaz.neyse iyi günler sana.
Atarım buraya ss kardesDediğin şeylerle uğraşmadım uğraşmamda çok şükür kimseyi dolandırmadık teşebbüs de etmedik iftira atma
SS atsana çok merak ettim kim oAyıp oldgunu düşünen katilmasin kardeş o alınan paralar alinmasa 5 kişi yapicakdi ama şimdi sayı 15e cikdi oda şimdilik başarılı olan sayısı 6da 3 bu arkadaş basarirsa 7de 4 olucak dün gece bı ark bu etkinlik sayesinde 2.300 kazandı bı arkadaş 1100 falan filan bana yapsınlar böyle bı etkinlik ben hergun katılırım.yada gel daha iyisini sen yap yaptır 5 kişiye 250lik roll yada 15 kişiye yada aç forumda üye etkinliği ondan sonra benim yaptığıma laf et.he bu arada seninde çoklu hesabin olduğunu ve beni dolandırmaya calistigini düşünüyorum onuda bil bı etkinlikte yemledin beni ama yutmadim eminim o 2 hesapta senin birinin sonunda rakam var önce bununla ödülü aldın sonra dier hesapla bana ödül çıkmış diye dm attın bende başkana söyledim durumu sonra özür diledin.bu tesadüf olamaz.neyse iyi günler sana.
Lütfen atar mısınAtarım buraya ss kardes
Bende yapayım rol benide seç artıkBiri geliyor katilamiycagi etkinliği beğenmeyip laf ediyor ötekine rol yap diye para atıyoruz o gidip aviator oynayıp parayı kaybediyor şimdi kime ne demeli bilemedimde neyse diyim ben