- 87,854
- 47,744
- 113
Forum reset yiyince o dmler gitmiş aynı senin nick sadece sonunda rakam vardi ama şuan hesap ortalıkta yok belliki ban yemisLütfen atar mısın
Forum reset yiyince o dmler gitmiş aynı senin nick sadece sonunda rakam vardi ama şuan hesap ortalıkta yok belliki ban yemisLütfen atar mısın
Kardeş nasıl seçeyim sırada 15 kişi varBende yapayım rol benide seç artık
Beni öne alsan sana zahmet 😀😀Kardeş nasıl seçeyim sırada 15 kişi var
Kardeş öncelik forumda etkinlik açan arkadaslarinBeni öne alsan sana zahmet 😀😀
Bak dostum dediğin kişi kim bilmiyorum ama cidden öyle şeylerle uğraşmam eğer öyle şeylerle uğraşsam bu hesabın ban yemesi lazımdı ya da yönetim tarafından uyarılmam lazımdı lakin böyle bir durum olmadı hiçForum reset yiyince o dmler gitmiş aynı senin nick sadece sonunda rakam vardi ama şuan hesap ortalıkta yok belliki ban yemis
Valla ben adım gibi eminim aynı nickti hatta başkan bizi grup dmye almisdi.dmler silinmis olmasa atardım buraya neyse salla.Bak dostum dediğin kişi kim bilmiyorum ama cidden öyle şeylerle uğraşmam eğer öyle şeylerle uğraşsam bu hesabın ban yemesi lazımdı ya da yönetim tarafından uyarılmam lazımdı lakin böyle bir durum olmadı hiç
PuhahahhaBol şans dayı ne uğurlu paran var diyorlar
bana çıkan ödüle konmak istemiş demek kiValla ben adım gibi eminim aynı nickti hatta başkan bizi grup dmye almisdi.dmler silinmis olmasa atardım buraya neyse salla.
Son 1 adım yapıp sıradakı arkadası alalım sonraŞuan 21 handi açık buda iyi gidiyo metin kardeş.ama senin kasa çok düşük kalmış istersen gelirse bitir ister 1 adım daha al.450 bana atman gerrkicek sana 550 kalıcak bana yeter diyosan sen bilirsin
Bu klavye hatası bendede çok oluyor...ben aBro aktifler bitirsin şişede yaptiricam
Seneye gelir dddD@aSiRuH06 sıra sana ne zaman gelecek
O neymiş la bro t9 şişe yazmış şimdi gördüm valla 😁Bu klavye hatası bendede çok oluyor...ben a
Seneye gelir dddD
Bol sansSon adım gençler deplasman mac bası 1.13 oran
Eyw erhanim sanada pasladim ya bro o dedigindenBol şans dayı ne uğurlu paran var diyorlar
Reis nasılsınEyw erhanim sanada pasladim ya bro o dediginden
Şükür alicim sen nasilsinReis nasılsın