- 75,238
- 27,102
- 113
1-0 dan surprız olmaz umarım ılac olur sana
hadi bakalım en azından 1-0 onde gelirse senin için iyi olurEvet kardes
Tbrler güzel oran Villarreal de 1.0 önde inşallah oda gelirMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
71 e 29 topla oynama yemez evBakakim gorcez
villa penaltıBnce gol yemez ama bakalim ne olck
Bol şanslar abiMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
Eyw broBol şanslar abi
Cok lazimdi makbule gecicekBol şans abi ikramiye kazandın
Gözün aydın abiCok lazimdi makbule gecicek
Vok mutevazi oynadim suan pismanim normalde 350 orandi oda tuttu ama buda iyidir isimi gorcekGüzel yakalamışsın dost bravo
Daha da dönmez burdan tebrikler güzel kupon yakalamıssınCok lazimdi makbule gecicek