- 88,233
- 47,949
- 113
Eyw kardes.geceye bi etkinlik kuponu yapicam 😉Gözün aydın abi
Eyw kardes.geceye bi etkinlik kuponu yapicam 😉Gözün aydın abi
100 tl bastığını düşünsene uff beVok mutevazi oynadim suan pismanim normalde 350 orandi oda tuttu ama buda iyidir isimi gorcek
Eyw saolasin hafta sonu 2 defa 3er k tek mactan gitti bu sefer olduDaha da dönmez burdan tebrikler güzel kupon yakalamıssın
100 deilde param olsa 50si vardi100 tl bastığını düşünsene uff be
Bolşanslar kardeşMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
Bunada şükür dost kazancın daim olsun devamı gelsin100 deilde param olsa 50si vardi
Hayırlı olsunEyw saolasin hafta sonu 2 defa 3er k tek mactan gitti bu sefer oldu
Bidakine de 50 50 dene böyle asıl iddia bu aslında ben bayiden eskiden o kuponu komple doldururum 3 lira basar 100 150 lira alırdım100 deilde param olsa 50si vardi
Bidakine sistem deneEyw saolasin hafta sonu 2 defa 3er k tek mactan gitti bu sefer oldu
Eyw bromBolşanslar kardeş
Param yok la gormuyonmu 22 lira bastik sen sistem diyon 😁Bidakine sistem dene
Benim ilk iddaa kuponum 15 mac ve 1550 orandi werder bremen 1 demistim 0 bitmisti bitek ondan yatmisti 14 mac gelmisti ordna agzimiza bal caldi oyle bulastik bu illeteBidakine de 50 50 dene böyle asıl iddia bu aslında ben bayiden eskiden o kuponu komple doldururum 3 lira basar 100 150 lira alırdım
Artık paran varParam yok la gormuyonmu 22 lira bastik sen sistem diyon 😁
200 lira kaliyor la odemem vardi bi arkadasda 50 istedi kaldi 150 onunlada geceye 5 7 oran arasi sallarim etkinlik yaparim.ben isimi gordukden sonra fazlasini aramamArtık paran var
Sen bak beni dinle bu kupon gelince 24 tane aynı böyle kupon yap 24 kupondan biri gelir belki 2 3 gelir sen maç öncesi adamısınMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
Ozaman senin işin yaş 150 yi 1 k yap rolde gece anca öyle birşeyler olur200 lira kaliyor la odemem vardi bi arkadasda 50 istedi kaldi 150 onunlada geceye 5 7 oran arasi sallarim etkinlik yaparim.ben isimi gordukden sonra fazlasini aramam
Tebrikler kardo 👏👏👏Mrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉