- 26,850
- 26,256
- 113
Tebrikler abi
Bol sans tebrikler güzel yakalamissin ama miktar az atmışsın bunada sukurMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
Tebrikler dost güle güle harca ne oranlar valla helal olsunMrb arkadaslar.bikac gundur hep yuksek oran deniyorum malum paramiz yok ama hep tek mactan gitti.dun 45 oran buldum ama yatiramadim bile.bugun yine para yok ama bi 22 liralik kupon yapabildim aslinda kupon 350 orandi ama almanya 3.lig maci vardi ust cikardim onu kupondan fener -2.5di onuda -1.5 olarak degistirdim.ac gozluluk yapmiyayim dedim ama yapsam iddia kariyerimin rekorunu kirarmisim.tutarda bana 200 civari para kaliyor onunla gece maclarina kupon yapar etkinlik yapariz.kuponuda ekliyim 22 bastim bizde yalan yok 😉
Neyse son maca kaldik gelirse ilac olcakEkli dosyayı görüntüle 268388Ekli dosyayı görüntüle 268389
Paramiz yokki kardes.buda isimi gordu amaBol sans tebrikler güzel yakalamissin ama miktar az atmışsın bunada sukur
Eyw broTebrikler dost güle güle harca ne oranlar valla helal olsun
Eyw ustad 😉Tebrikler abi
He bu arada zaten paylasiyosunda kafa dalgın kusura bakma )Tebrikler dost başarıların devamı getirmen dileğimle kupon oynarsan paylaş ara sıra )
Eyw bro.keske ac gozluluk yapsaydi yoksa bu 350 orandi kuponu kuculttum ne yazikki almanya bundesliga maci vardi 2.5 ust cikardim onu oda geldi fener maci -2.5 handikapti 5 orani vardi onuda -1.5 yaptim pismanim 😁MAŞALLAH TEBRİKLER DÜN 2 ORAN BULAYIM DİYE 3 BİN TL KAYBETTİM
haber verseydin hurda arabamızı basardık abi 😂Eyw bro.keske ac gozluluk yapsaydi yoksa bu 350 orandi kuponu kuculttum ne yazikki almanya bundesliga maci vardi 2.5 ust cikardim onu oda geldi fener maci -2.5 handikapti 5 orani vardi onuda -1.5 yaptim pismanim 😁