- 948
- 510
- 93
3 0 dedim ben gerisi mühim değil ✅2 macta cok rahat geldi umarim son macta oyle olur
3 0 dedim ben gerisi mühim değil ✅2 macta cok rahat geldi umarim son macta oyle olur
Abim bol sansin olsun valla sevinirim senin adina ins zor zamaninda ilac gibi gelir everton banko yener ama bu idda isi anlik hersey degisio buyuk konusmayalim sans senden yana olsunboyle bi kupon yaptim ne kdr veriyor bilmiyorum.tamda kira vakti gelmisti tutarsa tahminime hore kira cikiyor 100/200 bisiler kaliyor.kazanirsam bi iki arkadasa sans kuponu parasi atarim yeterkikazanalimEkli dosyayı görüntüle 174309 ilk mac 2.0 suan elfborg vardan korkuyorum evertona guvenim tam.bol sans
Iddaa eve 1.38 veriyordu nerdeyse 2 katina cikti suan 1.57Haydaa takımın en önemli oyuncusu Calvert Lewin oynamıyor. İnş arazmalar onu
Aynen kardes grcz bakalimAbim bol sansin olsun valla sevinirim senin adina ins zor zamaninda ilac gibi gelir everton banko yener ama bu idda isi anlik hersey degisio buyuk konusmayalim sans senden yana olsun
Gorcez bakalim 20 dk sonra basliyor3 0 dedim ben gerisi mühim değil ✅
Kaldı 10 dk canlı izleyeceğim senin içinGorcez bakalim 20 dk sonra basliyor
Bende izlycm umarim ilk yari 2,0 biter kanser olmam 2. Yari.gerci gelsinde nasil gelirse gelsin.Kaldı 10 dk canlı izleyeceğim senin için
Burdayiz abi kalp ritmini hafifletiriz sende sikintindan kurtulursun insBende izlycm umarim ilk yari 2,0 biter kanser olmam 2. Yari.gerci gelsinde nasil gelirse gelsin.
UmarimEverton Çakar geçer
Eyw kardesBurdayiz abi kalp ritmini hafifletiriz sende sikintindan kurtulursun ins
Rastgelsin abiben maci izlemeye gidiyorum umarim ilk yaridan guzel seyler olur grsrz
Aynen oyle dep daha iyi oynuyor ayrica oyle bi penalti verilemdiki agzim acik kaldi.trde olsa o is hakem linc yer.evin net sutunu kaleci cikardi bi tanede direk dibind2n disari cikti.dep daha istatislikli iynuyor ama net pozisyinu yok 3vin pozisyonlar net.evde lukaku gibi bi adam var o atar gol olursa gibime geliyor.ama dedigim gibi hic umudum yok.umarim bu ilk yari oyunu tut 2. Yari bastir ve oyunu al taktigidirBurnley daha iyi oynuyor işe bak