- 23
- 2
- 3
Havale reisKanka para yatrmadik etmedik yatacak
paparami havalemi
Havale reisKanka para yatrmadik etmedik yatacak
paparami havalemi
Ben ulaşabilirimArkadaslar extrabet temsilci numarasi olan ulaşabilir mi yardimci olana 40 tl pyfx atacam
Beklemedeyiz 😂😂Kanka para yatrmadik etmedik yatacak
paparami havalemi
Hocam onaylandı ama vermedi ?https://app.celsius.network/
(ref linki değil)
üye olup kyc yapın 5 dolarlık eth veriyo. 24 saat sonra istediğiniz cüzdan adresine çekebilirsiniz.
bende bi süre sonra çıktı 5 dolar. 15 dk sonra filanHocam onaylandı ama vermedi ?
Payout pending diyor tamamdır hocam detaylı konu açıyorum. Herkes görsünbende bi süre sonra çıktı 5 dolar. 15 dk sonra filan
eth cüzdan adresimi girdim 24 saat sonra gönderim yapabilcemPayout pending diyor tamamdır hocam detaylı konu açıyorum. Herkes görsün
R10 dan bakındım bende mantığını anladım hocam konuyu da oradaki konudan copy paste yapıp konu açtımeth cüzdan adresimi girdim 24 saat sonra gönderim yapabilcem
Kapanmış galiba konunR10 dan bakındım bende mantığını anladım hocam konuyu da oradaki konudan copy paste yapıp konu açtım
Coin konulari yasakmış coinbase konusu 2 yıl kaldı neyse refsiz link paylaşmıştık takılan biri olursa yazabilir.Kapanmış galiba konun
Teşekkürler dostum şimdi üye oluyorum kyc onayı yeterli mi ?Coin konulari yasakmış coinbase konusu 2 yıl kaldı neyse refsiz link paylaşmıştık takılan biri olursa yazabilir.
Kyc onayı yapıyorsun. Kyc 10 dakika içinde onaylandı. Onaylandıktan sonra 15-20 dakika içinde 5$ ethereum promosu yatıyor. Eth(erc20) adresi tanımlıyorsun 24 saat sonra tanımladığın adrese çekim yapabiliyorsun.Teşekkürler dostum şimdi üye oluyorum kyc onayı yeterli mi ?
paribudaki cüzdandan eth adresini girdim ben. erc20 dir dimi o da?Kyc onayı yapıyorsun. Kyc 10 dakika içinde onaylandı. Onaylandıktan sonra 15-20 dakika içinde 5$ ethereum promosu yatıyor. Eth(erc20) adresi tanımlıyorsun 24 saat sonra tanımladığın adrese çekim yapabiliyorsun.
Eth adresi erc20 diye geçer sıkıntı yok doğru yapmışsınparibudaki cüzdandan eth adresini girdim ben. erc20 dir dimi o da?
o kadar anlamıyorum ki ahahahahEth adresi erc20 diye geçer sıkıntı yok doğru yapmışsın
o kadar anlamıyorum ki ahahahah