- 15,256
- 7,578
- 113
Hepsi palavra mı diyorsunDostum sana bol sans begeni yaptm ama beni katma cekilise düsünmen yeter . Tiksindim mk 3 kurus icin milletin palavralarini okumicam burda hadi rastgelsin sana.
Hepsi palavra mı diyorsunDostum sana bol sans begeni yaptm ama beni katma cekilise düsünmen yeter . Tiksindim mk 3 kurus icin milletin palavralarini okumicam burda hadi rastgelsin sana.
Hiç sorma sanki taş atmışlar kolları yorulmuş gibiler ya ahahaDostum sana bol sans begeni yaptm ama beni katma cekilise düsünmen yeter . Tiksindim mk 3 kurus icin milletin palavralarini okumicam burda hadi rastgelsin sana.
Dostum sen konuyu kapat dağıt 3 5 herkes gitsin mitllet saçmalamaya başladı iyice çünküArkadaslar 1xbet de 2 k ile baslayip rolling yapicam hedef 10 k ulasilirsa 10 kisiye 50 tl ve 10 kisiyede 20 tl vericem
yok uyumamis 5 dk once ozel konusmada gorunuyor kesin bir mal ozel msj atip para istemistirYa onu bunu bırakın da uyudu mu naapti verdi aşıyı bize kendisi gitti
Takipteyiz diosunyok uyumamis 5 dk once ozel konusmada gorunuyor kesin bir mal ozel msj atip para istemistir
Bu işler nasip ismethep beraber gelecek olan kuponu getielim adam hedefe ulaşşsın herşeyden önce
*KısmetBu işler nasip ismet
İsmet yanlış anlama nickini görünce Kız İsmet geliyor aklıma vardı ya Kemal Sunal ın bir filminde bir adam kız gibi giyinip Şaban ı öldürmeye çalışıyordu kendisi oluyorduhep beraber gelecek olan kuponu getielim adam hedefe ulaşşsın herşeyden önce
Hocam olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok, totemliyor herkes, bi zararı yok bence kimseyeAlamadigim bisey var kuponmu takip edip heycanmi ariyorsunuz yoksa daha adam kaybini cikartmis daha hedefe bile ulasmamis pra hesabi yapiyrsunuz
Bravo dostum şöyle yorumları daha çok görsek keşke teşekkür ediyorumHocam olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok, totemliyor herkes, bi zararı yok bence kimseye
Aynen öyle taş attık kolumuz mu yoruldu gerçi biraz kolum yoruldu yazmaktanHocam olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok, totemliyor herkes, bi zararı yok bence kimseye
kendi isimim reis, evet bazen böyle düşünen oluyor o filme bazen misafirlikde denk geliyorum çok kötü oluyor yaa kıpkırmızı oluyorum ama yapacak bişe yok alışyım kardeimİsmet yanlış anlama nickini görünce Kız İsmet geliyor aklıma vardı ya Kemal Sunal ın bir filminde bir adam kız gibi giyinip Şaban ı öldürmeye çalışıyordu kendisi oluyordu