- 7,767
- 4,163
- 113
Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba .
Sende mi yakışıklıİyi o zaman. Ciddi ciddi korktum bi an
Tanisiyorsunuzdur insallah. Bi kavganin arasinda kalmak istemiyorumOnun kafasına asla ulaşamazsın zorlama
Bekliyoruz beklerken arkadaşlara moral veriyom benİlk kupon geldi Tebrikler @lanas1905 3 te ilk başta devam ederiz demişti ortaya bir kupon bıraktı işi vardır birazdan gelir
Bana forumun kattığı en büyük acı bu arkadaşı tanımak oldu inan 50 lira ile rollinge başlarım 10000 lira hedefine ulaşırım ama onun kafasına asla ulasamam gerisini sen düşünTanisiyorsunuzdur insallah. Bi kavganin arasinda kalmak istemiyorum
Türk kahvesini suyla yapmayı dene dostum hdhdtürk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler
Yanlış yoldaşın kankam türk kahvesi soğuk icilirtürk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler
İşte güzel bir yorum..Dostum kavga, gürültü, art niyet ile kimse mutlu olmaz. Olumlu düşünüp, pozitif olup, iyi düşünelim ki yaydığımız enerji ile çevremizdeki kişilere fiziksel olarak katkımız olmasa bile belki mental bir destek sağlamış oluruz. Ben enerjiye, sinerjiye çok inanıyorum açıkçası. Birlikten kuvvet doğar, veren el alan elden üstündür, paylaştıkça çoğalır gibi pek çok atasözü var, bunları düşününce de katılmamak elde değil.
türk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler[/QUOTE
Sütü kaynat kahvenin üstüne dök sütlü kahve olur türk kahvesi bildiğin jadarıyla su ile yapılır
Aynen bombayı attı ortaya bize de virüsü saldı biz de aşıyı arıyoruz işteİlk kupon geldi Tebrikler @lanas1905 3 te ilk başta devam ederiz demişti ortaya bir kupon bıraktı işi vardır birazdan gelir
sürü bir tavada mühürle suyu kaçmasın sonra bulustur kahve iletürk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler
Su ile ya da süt ile fark etmez soğuk olarak yap suyu koy kahveyi ekle kısık ateşte karıştırarak pişir afiyet olsuntürk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler
banal espri...Yavrum sende var arızalık ben buna kanaat getirdim elektrikçi çağırıp arızayı gidertebiliriz istersen
kuru kahve yaniYanlış yoldaşın kankam türk kahvesi soğuk icilir
O ne ne yeni mi çıktı kuru kahvekuru kahve yani