Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hedefe Ulaşırsam 10 Kişiye 50 TL Papara 10 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,767
4,163
113
Adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba .

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,696
1,389
113
türk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Tanisiyorsunuzdur insallah. Bi kavganin arasinda kalmak istemiyorum
Bana forumun kattığı en büyük acı bu arkadaşı tanımak oldu inan 50 lira ile rollinge başlarım 10000 lira hedefine ulaşırım ama onun kafasına asla ulasamam gerisini sen düşün :)

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
türk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler
Türk kahvesini suyla yapmayı dene dostum hdhd

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Yanlış yoldaşın kankam :D türk kahvesi soğuk icilir

anticovid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,192
454
83
Dostum kavga, gürültü, art niyet ile kimse mutlu olmaz. Olumlu düşünüp, pozitif olup, iyi düşünelim ki yaydığımız enerji ile çevremizdeki kişilere fiziksel olarak katkımız olmasa bile belki mental bir destek sağlamış oluruz. Ben enerjiye, sinerjiye çok inanıyorum açıkçası. Birlikten kuvvet doğar, veren el alan elden üstündür, paylaştıkça çoğalır gibi pek çok atasözü var, bunları düşününce de katılmamak elde değil.
İşte güzel bir yorum..

kadırgalı35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
575
121
43
türk kavesi nasıl yapılıyor mesela bende hazır süt var googla baktırmayın uğraştırmayın beni şimdi sütü kaynatıptamı kaveyi dökücem yada soğuk süte kaveyi döküp karıştırıp öylemi kaynatıcam varmı fikri olan teşekkürler[/QUOTE
Sütü kaynat kahvenin üstüne dök sütlü kahve olur türk kahvesi bildiğin jadarıyla su ile yapılır

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,804
3,116
113
bari biraz muhabbet edelim, kumara ilk başlama zamanın 19 yaında kıbrısda nicosia bet ofisde 5 tlye sıralı 4lü at yarışı oynamıştım şansa bala 1960 tl almıştım ve herşey ogün başladı :/

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,108
4,221
113
sürü bir tavada mühürle suyu kaçmasın sonra bulustur kahve ile :)

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Su ile ya da süt ile fark etmez soğuk olarak yap suyu koy kahveyi ekle kısık ateşte karıştırarak pişir afiyet olsun :)

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Yav saçmalamayın türk.kahvesi soğuk icilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...