- 1,898
- 472
- 83
ben yatiyom beyler seytaniniz bol olsun
Dostum kavga, gürültü, art niyet ile kimse mutlu olmaz. Olumlu düşünüp, pozitif olup, iyi düşünelim ki yaydığımız enerji ile çevremizdeki kişilere fiziksel olarak katkımız olmasa bile belki mental bir destek sağlamış oluruz. Ben enerjiye, sinerjiye çok inanıyorum açıkçası. Birlikten kuvvet doğar, veren el alan elden üstündür, paylaştıkça çoğalır gibi pek çok atasözü var, bunları düşününce de katılmamak elde değil.Bravo dostum şöyle yorumları daha çok görsek keşke teşekkür ediyorum
Benim soyadim Ersoy. Amcaoglum var adı Bülent. O ne yapsin garibimkendi isimim reis, evet bazen böyle düşünen oluyor o filme bazen misafirlikde denk geliyorum çok kötü oluyor yaa kıpkırmızı oluyorum ama yapacak bişe yok alışyım kardeim
eyvah eyvah o daha kötüymüş kardeşimBenim soyadim Ersoy. Amcaoglum var adı Bülent. O ne yapsin garibim
Kesinlikle sana katılıyorum dostum. Şu devirde hatta şu platformda birbiriyle iletişim kurup düzgün tartışabilen insan sayısı bile çok az. Her neyse umarım arkadaş hedefe ulaşır ve bir çok kişiye yardımcı olur.Dostum kavga, gürültü, art niyet ile kimse mutlu olmaz. Olumlu düşünüp, pozitif olup, iyi düşünelim ki yaydığımız enerji ile çevremizdeki kişilere fiziksel olarak katkımız olmasa bile belki mental bir destek sağlamış oluruz. Ben enerjiye, sinerjiye çok inanıyorum açıkçası. Birlikten kuvvet doğar, veren el alan elden üstündür, paylaştıkça çoğalır gibi pek çok atasözü var, bunları düşününce de katılmamak elde değil.
Adı Bülent soyadı Ersoy yani otomatikmen aynen o naapsin dediğin gibi sen az kafa bulmuyosundur onlaBenim soyadim Ersoy. Amcaoglum var adı Bülent. O ne yapsin garibim
Selam tanışalım miAdı Bülent soyadı Ersoy yani otomatikmen aynen o naapsin dediğin gibi sen az kafa bulmuyosundur onla
Benden bayagi buyuk. Birde iyi bi yerde memur. İsmi hafif de olsa kendi cok agir bir abim. Pek kafa yaptirmiyorAdı Bülent soyadı Ersoy yani otomatikmen aynen o naapsin dediğin gibi sen az kafa bulmuyosundur onla
Üstüne ufaktan kaşar da eritip, tereyağını bol koyarsan off. Afiyet olsunben iki yumurta kırayım en iyisi sabahı edecez belli oldu yinee buyurun beraber olsun
Yavrum sende var arızalık ben buna kanaat getirdim elektrikçi çağırıp arızayı gidertebiliriz istersenSelam tanışalım mi
Selam. İroni mi yaptiniz anlamadimSelam tanışalım mi
afiyet olsun dostum götürben iki yumurta kırayım en iyisi sabahı edecez belli oldu yinee buyurun beraber olsun
Boşver o yokmuş gibi konuş doktor kendi haline bırak dediSelam. İroni mi yaptiniz anlamadim
Ahaha seni seçtim PikachuYavrum sende var arızalık ben buna kanaat getirdim elektrikçi çağırıp arızayı gidertebiliriz istersen
İyi o zaman. Ciddi ciddi korktum bi anBoşver o yokmuş gibi konuş doktor kendi haline bırak dedi
Onun kafasına asla ulaşamazsın zorlamaİyi o zaman. Ciddi ciddi korktum bi an