Alınmaya başladım bak kalbimi kuruyorsun@Shellac ne zaman kitleyecen zamanı gelmedi mi sence de rolling rollinglikten çıktı minnoslar ayoller havada uçuşuyor tam şenlik kitlemelik
He bir de fal bakanımız olsun tam olsunBeyler muhabbet ediyor güzel ama ayollu kız konuşmaları hoş olmuyor @yogunlug kahve yapsın onu bekliyoruz
konulara baya hakimsin baskanBeyler muhabbet ediyor güzel ama ayollu kız konuşmaları hoş olmuyor @yogunlug kahve yapsın onu bekliyoruz
DM den mi yazsın sana buradan mıAdmin kupon gelirse bana yazarmisin benim uyumam gerek yarin erken kalkicagim
Geçmiş olsun kardeşim ciddi miHastaneye gideceğim peder hasta kusurs bakmayin arkadaşlar.. hayirli geceler
Geçmiş olsun dostum Allah şifa versinHastaneye gideceğim peder hasta kusurs bakmayin arkadaşlar.. hayirli geceler
Hocam dikkat et gece gece fazla protein dokunmasınSütümü içtim şekerli yoğurdumu da yedim ben toteme hazırdım oysa ki
Hastaneye gideceğim kardeşim.. kazanirsamda sagolsunlar kazanmazsamda kuponu gelsin arkadaşin yeterki hayirli gecelerDM den mi yazsın sana buradan mı
Allah razi olsun cumlemizin hayirli sabahlarGeçmiş olsun dostum Allah şifa versin
"Hayat Güzeldir" öneririm, izlemediysen mutlaka izle, kolay film beğenmeyen biri olarak 2-3 kere izleyip, her seferinde daha da çok beğenip, farklı anlamlar çıkarıp, detaylar yakalamışımdır.bence güzel bi film açıp izlemek en iyisi saatte geçti gözlerim yoruldu iyice.bilgisayarın başında
Allah razi olsun yok Allahtan yetiştirdik ciddi değil sagolasinGeçmiş olsun kardeşim ciddi mi
Sagol kardeşim tüm hastalarinGeçmiş olsun iyi geceler dostum
ANLAT KNKSize bir anımı anlatım mi