- 4,107
- 2,344
- 113
YokSize bir anımı anlatım mi
YokSize bir anımı anlatım mi
KARANTİNAYA ALINDI KANK ONDAN YARIN GELECEKMİŞSen git Nikaragua daki maçta defans yap çizgiden 2 defa top çıkart maçta gol olmasın diye uğraş rolling yapan adamı Nikaragua da unut gel buraya adamı getirin olum adam nerde adamı nasıl unutursunuz orada
şarap alamaya para olsa gider neşet babanın onerdigi rakıyı alır 2 duble atar ondan sonra zenginlik saçardm burda ama yokBu şarabı tavsiye ederim sana bir dene bence
Ekli dosyayı görüntüle 62510
ULAAAN SAATÇİAdamlar nikaragua 2. Lig topcusunun hesabını veriyor yatırım yaparkenEkli dosyayı görüntüle 62511
O değilde şey O çok merak ediyorum @Shellac sen hiç uyuyormsnz reis ??
Nereye kusuyoruzBir gün evdeyim lise zamanım bu sıralar tam karşımızda kız yurdu var saat gece 01:00 sulariydi bir ses geldi yurttan acayip seslerdi ah uh felan şaka değil ha ciddiyim . Bende korktum dedim kıza birşey mi yapiyolar acaba çıktım yurdun önüne gittim . Birde baktım ki salaklar 2 kız gülüyor . Bu kadar
bekleNereye kusuyoruz
Pro üyelik bu reisSizin adınız neden yeşil kırmzı bende istiyorum
O değilde şey O çok merak ediyorum @Shellac sen hiç uyuyormsnz reis ??
seviyorum buraya beyler zaman güzel geçiyor @yogunlug kahvesi olsun @evolaydis kazanamayan kuponları olsunAynen bu sorunun cevabını bende merak ediyorum
yaptım içiyorum pek beceremedim amaBeyler muhabbet ediyor güzel ama ayollu kız konuşmaları hoş olmuyor @yogunlug kahve yapsın onu bekliyoruz