Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Hedefe Ulaşırsam 10 Kişiye 50 TL Papara 10 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Sen git Nikaragua daki maçta defans yap çizgiden 2 defa top çıkart maçta gol olmasın diye uğraş rolling yapan adamı Nikaragua da unut gel buraya adamı getirin olum adam nerde adamı nasıl unutursunuz orada :)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,736
12,767
113
Sen git Nikaragua daki maçta defans yap çizgiden 2 defa top çıkart maçta gol olmasın diye uğraş rolling yapan adamı Nikaragua da unut gel buraya adamı getirin olum adam nerde adamı nasıl unutursunuz orada :)
KARANTİNAYA ALINDI KANK ONDAN YARIN GELECEKMİŞ :D

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
Adamlar nikaragua 2. Lig topcusunun hesabını veriyor yatırım yaparken:DScreenshot_20200407-221102_Chrome.jpg

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,804
6,785
113
Keyifler yerinde bakıyorum da biz de eğleniyoruz

Ekli dosyalar

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Bir gün evdeyim lise zamanım bu sıralar tam karşımızda kız yurdu var saat gece 01:00 sulariydi bir ses geldi yurttan acayip seslerdi ah uh felan şaka değil ha ciddiyim . Bende korktum dedim kıza birşey mi yapiyolar acaba çıktım yurdun önüne gittim . Birde baktım ki salaklar 2 kız gülüyor . Bu kadar

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Demek ki böyle insanlarda var tabi bizim forum uğurlu ünlü totemcilerimiz var namımızı duydu konu açan hemen herkesin kuponu geliyor koydu buraya kuponu kazandı ohhh mis ne ala gel kuponu göster sonra hadi görüşürüz neyse biz yine kazandırdım namımız yürüsün gelsin sıradaki :)

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,710
5,473
113
İyi geceler arkadaşlar.bugun erken yatalım bari.arkadaş grlmeyecek anlaşılan.dinlenelim

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,344
113
Bir gün evdeyim lise zamanım bu sıralar tam karşımızda kız yurdu var saat gece 01:00 sulariydi bir ses geldi yurttan acayip seslerdi ah uh felan şaka değil ha ciddiyim . Bende korktum dedim kıza birşey mi yapiyolar acaba çıktım yurdun önüne gittim . Birde baktım ki salaklar 2 kız gülüyor . Bu kadar
Nereye kusuyoruz

Ordu5252

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,107
2,344
113
Sizin adınız neden yeşil kırmzı bende istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...