- 522
- 377
- 63
Arkadaşlar ben 600 tl attim arkadaşa sanirim henüz dağıtımı yapmamış umarım yanlış işler peşinde değildir.
Hayır gelen olmadıArkadaşlar ben 600 tl attim arkadaşa sanirim henüz dağıtımı yapmamış umarım yanlış işler peşinde değildir.
Paranın senden çıktığını biliyoruz dostum sağlık olsunArkadaşlar ben 600 tl attim arkadaşa sanirim henüz dağıtımı yapmamış umarım yanlış işler peşinde değildir.
Katlayıp gelir birazdanArkadaşlar ben 600 tl attim arkadaşa sanirim henüz dağıtımı yapmamış umarım yanlış işler peşinde değildir.
Acil iş falan değil parayı katlama derdine düştü ve muhtemelen kaybetti. Kumar böyle birsey ama en azından insan tanıyoruz bu şekilde.Bi açıklama yok bişey yok, tamam acil iş cikabilir anlarim da,yazilmasi gerekir durumun şöyle oldu böyle oldu,sonra donucez diye
Bana iban atsanaParanın senden çıktığını biliyoruz dostum sağlık olsun
Dost yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın etkileşim ve üyelik tarihine bakarsan kullanıcının kafan rahat olurAcil iş falan değil parayı katlama derdine düştü ve muhtemelen kaybetti. Kumar böyle birsey ama en azından insan tanıyoruz bu şekilde.
Bende öyle yaptım 2018 den beri foruma üye adam demek li 6 senedir sıkıntı yapmamışDost yanlış anlama akıl vermek gibi olmasın etkileşim ve üyelik tarihine bakarsan kullanıcının kafan rahat olur
Bi aksilik olmuştur o zaman diyelim ...Bende öyle yaptım 2018 den beri foruma üye adam demek li 6 senedir sıkıntı yapmamış
Doğru bende öyle düşündüm de, insanların günahını almiyim dedim, bu dünya böyle işteAcil iş falan değil parayı katlama derdine düştü ve muhtemelen kaybetti. Kumar böyle birsey ama en azından insan tanıyoruz bu şekilde.
Yarın öğlene kadar bekliyelim bence dostum insanlık hali uyumustur belkiBana iban atsana
Listedeki 5 kişi burada mı yada kimler burada beyler .Sadece o listedeki 5 kisi için
Kasa 1900 eğer 10 k yaparsak adam başı 500 atacağım
Dağıtım yapicagi zaman bi insan nasil uykuya dalar?Yarın öğlene kadar bekliyelim bence dostum insanlık hali uyumustur belki
O da doğruDağıtım yapicagi zaman bi insan nasil uykuya dalar?
Bu kadar da olmaz yani, neyse iyi geceler diyelim artık, kimseye guvenilmeyecegi anlasiliyor böyleO da doğru
Liste dışıyim buradayım da yok ya o çocuk yapmaz öyle şeylerListedeki 5 kişi burada mı yada kimler burada beyler .