- 3,972
- 1,595
- 113
BurdayımListedeki 5 kişi burada mı yada kimler burada beyler .
BurdayımListedeki 5 kişi burada mı yada kimler burada beyler .
BenListedeki 5 kişi burada mı yada kimler burada beyler .
Metinimi unutmayın m samsunluya yanlış yapılmazBurdayım
Ben o arkadaşın konu açıp dağıtim yaptığını hiç hatirlamam sasirmam öyle bişey yaparsa da neyse kimsenin günahını almim belki bişey olmuşturLa rol dağıtım parasını alıp kaçmış diyorlar
Sende çok bahtsız adamsın dost ayda yılda kazandın onuda dağıtımcı kaçtıBurdayım
Kim o nolmuşLan adam hem Beşiktaşlı hemde uzun zamandır forumda tanıdığımız biri yapmamıştır diyeceğimde o rakamlara tenezzül edecek adam degildir
Kanka olumsuz düşünmek istemem ama ...neyse yaYazık ne denir ki kanka
Kardeş o parayla bır hayalımız yoktu sıkıntı yokSende çok bahtsız adamsın dost ayda yılda kazandın onuda dağıtımcı kaçtı
Yav ne olacak Allah aşkına o saate kadar konuyu santim santim takip etmiş dağıtımda mi işi çıktıBen o arkadaşın konu açıp dağıtim yaptığını hiç hatirlamam sasirmam öyle bişey yaparsa da neyse kimsenin günahını almim belki bişey olmuştur
Ula sen kendin demişsin uzun zamandır burada yapmamıştır diye şimdi niye böyle diyon 🤣Yav ne olacak Allah aşkına o saate kadar konuyu santim santim takip etmiş dağıtımda mi işi çıktı
Sorma ya hain besiktasli çıktı ona uzuldumKim o nolmuş
Aynen demekki o ara maç iyi gidioduBende payfıx ıstedı attın
La inanmak istemiyorum yani ben insanlara yakıştıramıyorum da bununda başka açıklaması yokki dostUla sen kendin demişsin uzun zamandır burada yapmamıştır diye şimdi niye böyle diyon 🤣
Terbiyesizlik mi desem hırsızlık mi bilemedimLa inanmak istemiyorum yani ben insanlara yakıştıramıyorum da bununda başka açıklaması yokki dost