- 4,829
- 4,013
- 113
içine 1tl yükleyip premium olman lazım. 5k limit veriyor hemenNasıl öğrenecek limit bilgisini bende üye oldum
içine 1tl yükleyip premium olman lazım. 5k limit veriyor hemenNasıl öğrenecek limit bilgisini bende üye oldum
Ben kımseyle Alısverıs yapmadım telegramdan Bahsettiginiz Arkadası Tanımam Etmemtelegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabına
ama yarı yarıya yani çok kesıntı oluyor.paran yoksa mecbur al yapacak bişey yok.
iskorpit yani @Novasky de biliyor onu o da yapmıs guvenılır
pardon bi karışıklık oldu o zaman burdan bi arkadaştıda gene k.adını unuttumBen kımseyle Alısverıs yapmadım telegramdan Bahsettiginiz Arkadası Tanımam Etmem
Saçmalama ayten
Merak ettim neymiş diye bilmiodum 81bin limit çıktı banada aqcvvcgvvcMerhaba arkadaşlar,
Hepsipay limiti 6000 ₺ çıkmış ama altın, elektronik ürünler de geçerli değilmiş ama bi bakıyorum bazı telefonlarda geçerli oluyor
Tam olarak konuya hakim olan birisi aydınlatır mı en az zararla ne alınır ne satılır telefonda %30-40 zarar yazacak gibi
Merak ettim neymiş diye bilmiodum 81bin limit çıktı banada aqcvvcgvvc
Dün birine bozdurdum 6 k 3700 aldım kendin al sat yapsan daha karlı olur gibi amaMerhaba arkadaşlar,
Hepsipay limiti 6000 ₺ çıkmış ama altın, elektronik ürünler de geçerli değilmiş ama bi bakıyorum bazı telefonlarda geçerli oluyor
Tam olarak konuya hakim olan birisi aydınlatır mı en az zararla ne alınır ne satılır telefonda %30-40 zarar yazacak gibi
Dün birine bozdurdum 6 k 3700 aldım kendin al sat yapsan daha karlı olur gibi ama
Yok kanka siparişi gelince veriyor oda dün aldık bugün sabah ürün gelmiş ödemeyi yaptı anındaanındamı verdı parayı
murat mı adı reisYok kanka siparişi gelince veriyor oda dün aldık bugün sabah ürün gelmiş ödemeyi yaptı anında
Yok kriptopay kullanıcı adı telgramdan çokça da işlem yapmış sıkıntıya denk gelmedim hiçmurat mı adı reis
Yok kriptopay kullanıcı adı telgramdan çokça da işlem yapmış sıkıntıya denk gelmedim hiç
Tanıyorum kriptopayı r10 da epeyi alışveriş yapmıştım ondan sağlam elemanmurat daha saglam reıs
blmym walla reis muratta daha önce yaptım bende ondanTanıyorum kriptopayı r10 da epeyi alışveriş yapmıştım ondan sağlam eleman
Limiti Yuksek Arkadaslar Varsa urun alabilirim
at dm knka 4400limti varLimiti Yuksek Arkadaslar Varsa urun alabilirim