- 6,804
- 5,809
- 113
murat diye birisi varmış telegramda hepsi burada bozum yazınca çıkıyor bakabilirsinKime bozdurdun knk ne aldi
murat diye birisi varmış telegramda hepsi burada bozum yazınca çıkıyor bakabilirsinKime bozdurdun knk ne aldi
Ne muratmis la bu, yemesin paranizi dikkat edinmurat diye birisi varmış telegramda hepsi burada bozum yazınca çıkıyor bakabilirsin
kral ne yapalım başka alternatif varsa degerlendirelim hemen 6k limit 3k veriyor üstüne de peşinat veriyor işteNe muratmis la bu, yemesin paranizi dikkat edin
Zamaninda çamaşır alalim dedim sana 😂 geçti o günlerkral ne yapalım başka alternatif varsa degerlendirelim hemen 6k limit 3k veriyor üstüne de peşinat veriyor işte
limiti yetmiyor ki olsa ben dünden razıyımZamaninda çamaşır alalim dedim sana 😂 geçti o günler
Arkadaşlar bir sorum olucak hepsipay da banka hesabimdan hesabımı dogruladim 1 TL yolladım 5000 TL verdi sormak istediğim hesabını doğrula avantajlardan faydalan kısmı var orayı da dogrulayinca ek bir limit veriyor mu kimlik onayı istiyor yardımcı olursanız sevinirim NFC ile okutma var ama bende NFC yokMerhaba arkadaşlar,
Hepsipay limiti 6000 ₺ çıkmış ama altın, elektronik ürünler de geçerli değilmiş ama bi bakıyorum bazı telefonlarda geçerli oluyor
Tam olarak konuya hakim olan birisi aydınlatır mı en az zararla ne alınır ne satılır telefonda %30-40 zarar yazacak gibi
Bende de nfc yok da nfc ne ddArkadaşlar bir sorum olucak hepsipay da banka hesabimdan hesabımı dogruladim 1 TL yolladım 5000 TL verdi sormak istediğim hesabını doğrula avantajlardan faydalan kısmı var orayı da dogrulayinca ek bir limit veriyor mu kimlik onayı istiyor yardımcı olursanız sevinirim NFC ile okutma var ama bende NFC yok
Kardeşim kimlik taratma galiba bende anlamadımBende de nfc yok da nfc ne dd
Limit nekadarNe Alican knk
Limit nekadar
Alalımmerhaba
Alalım
kampanyalı nsıl yapılıyor?kampanyali 45.000 verdi bana biseyler alcak varmi??? yardimci olalim birbirimize..
Telegram adresi ne bulamadımyarısını önden vermıyorlarki kim dedi onu. murat güvenli ben 2 kez aldım parayı kargodan sonra
2 kez derken 2 ayrı hesaptan yani
kampanyalı nsıl yapılıyor?