- 2,083
- 728
- 113
dm atar mısın ne kadar alacaksın reisLimiti Yuksek Arkadaslar Varsa urun alabilirim
dm atar mısın ne kadar alacaksın reisLimiti Yuksek Arkadaslar Varsa urun alabilirim
yetmez Dost minimum 17 k olması lazımat dm knka 4400limti var
wowwyetmez Dost minimum 17 k olması lazım
klima Alaccagım Valideye ondan dedim
Bende limiti Biri olan arıyom klima alacagım@Novasky dayı varmi limit alayim bi çamaşır 😁
Tamam reisBende limiti Biri olan arıyom klima alacagım
onu düşünüyorum daha zararlı çıkıyorum gibi bana iletir misin kişiyi dostum dm atamıyorumDün birine bozdurdum 6 k 3700 aldım kendin al sat yapsan daha karlı olur gibi ama
Yardımcı olabilirim limit 5kÇamaşır makinesi bozuldu, hepsi bakiyeyle çamaşır alan varsa , ayarlarız
Bende yardımcı olabilirim limit 5 kYardımcı olabilirim limit 5k
5 k ya çamaşır makinesi olmazkiBende yardımcı olabilirim limit 5 k
yarısını önden vermıyorlarki kim dedi onu. murat güvenli ben 2 kez aldım parayı kargodan sonra@brentford dostum telegram da birisini söylemiştin ya 3k veriyorum diyor ama ön ödeme falan yapmıyormuş murat adı güvenilir midir bana yarısını önce yarısını da kargodan sonra dediler
Kime bozdurdun knk ne aldiDün birine bozdurdum 6 k 3700 aldım kendin al sat yapsan daha karlı olur gibi ama
Ne Alican knkLimiti Yuksek Arkadaslar Varsa urun alabilirim
Nerdesin5k limit boş limit 5 e verdikleri telefonu 3 e satıyorlar 20k üstü limitlere bozum yapabilirim benim yakinimdaysa yüz yuzede yapabiliriz