Hb isareti olan herseydeGıda da geçerli mi bu
Hb isareti olan herseydeGıda da geçerli mi bu
telegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabınabende de aynı durum. nasıl nakite çevirdin fikir verir misin
Cebimde 200k olsaydı iyi para toplardik forumdan ddtelegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabına
ama yarı yarıya yani çok kesıntı oluyor.paran yoksa mecbur al yapacak bişey yok.
iskorpit yani @Novasky de biliyor onu o da yapmıs guvenılır
benim arkadaşım da bahsetti eleman bayağı ölücüymüş galiba 1k peşin 1k kargo gelince veriyormuş bayağı zarar yani kendim alır satarım daha makultelegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabına
ama yarı yarıya yani çok kesıntı oluyor.paran yoksa mecbur al yapacak bişey yok.
iskorpit yani @Novasky de biliyor onu o da yapmıs guvenılır
ölücü olmayan mı var bankadan kredi çekince dünya faiz alıyor senden.cepte para olmayınca nabacan mecbur yapıyorsunbenim arkadaşım da bahsetti eleman bayağı ölücüymüş galiba 1k peşin 1k kargo gelince veriyormuş bayağı zarar yani kendim alır satarım daha makul
peşinat durumu kesin mi acaba ?ölücü olmayan mı var bankadan kredi çekince dünya faiz alıyor senden.cepte para olmayınca nabacan mecbur yapıyorsun
zaten batmışız.adam da çok kazanmıyor bilmiyorum baya konuştukta.herkes ölücü para olsa da kendin yapsan peşinatı verip.
dostum peşinattan emin miyiz bakıyorum ama yazmıyor bir yerde peşinat olayıHb isareti olan herseyde
siparişi tamamlarken orada yazıyor peşinat var kesin.dostum peşinattan emin miyiz bakıyorum ama yazmıyor bir yerde peşinat olayı
Aga haykırarak güldüm yaAtilmiyor kral atilsa sormazdi zaten kayip bonusu talep ediyordu
Ben kullandim 5 kdostum peşinattan emin miyiz bakıyorum ama yazmıyor bir yerde peşinat olayı
işleyişi çözdüm dostum ya bayağı tezgâh var ürün 3 lira ise limitli halde 5 olarak veriyor sen ne aldın ya çöp telefonlar var ama satması dert şeytan diyor al yağı ver 20 lira ucuza bak keyfineBen kullandim 5 k
dostum dm kapalı bana o arkadaşın bilgilerini verme şansın var mıdır?ölücü olmayan mı var bankadan kredi çekince dünya faiz alıyor senden.cepte para olmayınca nabacan mecbur yapıyorsun
zaten batmışız.adam da çok kazanmıyor bilmiyorum baya konuştukta.herkes ölücü para olsa da kendin yapsan peşinatı verip.
telegramda hepsipay bozum yaz çıkıyor murat ismi. benim param kalmadı ödeme geldi sorunsuz kargonun falan takıp numaranı verıyor sana kargosu gelınce paranı ibanına atıyor.dostum dm kapalı bana o arkadaşın bilgilerini verme şansın var mıdır?
rekorbet çekimim rekorbet ödemeleri sorunsuz geliyor arkadaşlar teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 433157
tmm aynı hızlı diğer betconun kuryeliğini yapma vakti 👊🏼🤩
bu beşi oluyor nedir neyin nesidir hiçbir fikrim yok iyimidir kötümüdür senin kararın düşünüp yazman bile yeterli teşekkürler dostumairfryer alacaktım memlekette anneme. adam akıllı işe yarayacak bir şey varsa , ben senden kesinti olmadan alayım. senin de işin görülmüş olur. namussuzların eline düşmene gerek yok