Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Hepsiburada / Hepsipay Limit Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
bende de aynı durum. nasıl nakite çevirdin fikir verir misin
telegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabına
ama yarı yarıya yani çok kesıntı oluyor.paran yoksa mecbur al yapacak bişey yok.
iskorpit yani @Novasky de biliyor onu o da yapmıs guvenılır

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,456
7,990
113
telegramda bi oğlan var telefoncu heralde peşinatı o ödüyor kargoyu teslım alınca yolluyor paranı hesabına
ama yarı yarıya yani çok kesıntı oluyor.paran yoksa mecbur al yapacak bişey yok.
Cebimde 200k olsaydı iyi para toplardik forumdan dd

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,802
5,807
113
benim arkadaşım da bahsetti eleman bayağı ölücüymüş galiba 1k peşin 1k kargo gelince veriyormuş bayağı zarar yani kendim alır satarım daha makul

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
benim arkadaşım da bahsetti eleman bayağı ölücüymüş galiba 1k peşin 1k kargo gelince veriyormuş bayağı zarar yani kendim alır satarım daha makul
ölücü olmayan mı var bankadan kredi çekince dünya faiz alıyor senden.cepte para olmayınca nabacan mecbur yapıyorsun
zaten batmışız.adam da çok kazanmıyor bilmiyorum baya konuştukta.herkes ölücü para olsa da kendin yapsan peşinatı verip.

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,802
5,807
113
ölücü olmayan mı var bankadan kredi çekince dünya faiz alıyor senden.cepte para olmayınca nabacan mecbur yapıyorsun
zaten batmışız.adam da çok kazanmıyor bilmiyorum baya konuştukta.herkes ölücü para olsa da kendin yapsan peşinatı verip.
peşinat durumu kesin mi acaba ?

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,802
5,807
113
Ben kullandim 5 k
işleyişi çözdüm dostum ya bayağı tezgâh var ürün 3 lira ise limitli halde 5 olarak veriyor sen ne aldın ya çöp telefonlar var ama satması dert şeytan diyor al yağı ver 20 lira ucuza bak keyfine :D

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,802
5,807
113
dostum dm kapalı bana o arkadaşın bilgilerini verme şansın var mıdır?

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,990
11,025
113
airfryer alacaktım memlekette anneme. adam akıllı işe yarayacak bir şey varsa , ben senden kesinti olmadan alayım. senin de işin görülmüş olur. namussuzların eline düşmene gerek yok

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
dostum dm kapalı bana o arkadaşın bilgilerini verme şansın var mıdır?
telegramda hepsipay bozum yaz çıkıyor murat ismi. benim param kalmadı ödeme geldi sorunsuz kargonun falan takıp numaranı verıyor sana kargosu gelınce paranı ibanına atıyor.

Waldorf14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
250
63
Nasıl öğrenecek limit bilgisini bende üye oldum

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,802
5,807
113
airfryer alacaktım memlekette anneme. adam akıllı işe yarayacak bir şey varsa , ben senden kesinti olmadan alayım. senin de işin görülmüş olur. namussuzların eline düşmene gerek yok
bu beşi oluyor nedir neyin nesidir hiçbir fikrim yok iyimidir kötümüdür senin kararın :) düşünüp yazman bile yeterli teşekkürler dostum

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...