- 4,558
- 1,965
- 113
Sicil t mizse burda uğraşmaz ya kimse goder kredi çeker ))Bazılarına 4 k limit vermiş . Sicilin temizse 10 k ya kadar limit veriyor
Sicil t mizse burda uğraşmaz ya kimse goder kredi çeker ))Bazılarına 4 k limit vermiş . Sicilin temizse 10 k ya kadar limit veriyor
😂😂Ben arkadaşa ayakkabı alıp nakite cevirdim😀😀
Ekli dosyayı görüntüle 201904
O değilde benim paparada 29 tl var hiç bir yere atamıyorum. Varmı papara payfix takası yapacak olan
Papara dan payfix atılıyormuPayfixe atamıyor musun dost niye
Papara dan payfix atılıyormu
Bloke li değil eksi hesap. Çektiğim anda yutacak parayıYok atılmıyor banka çekip atabilirsin bankalar blokeli mi
Anladım at atarım sana payfix ama papara.keser payfix atınca 81 kuruş kesiyor 25 tam gelir mi sana. BlmymBloke li değil eksi hesap. Çektiğim anda yutacak parayı
Bana at papara kesintisi hariç göndereyim payfixten 27 atsam sana payfix e 25 geçer yeter 😀Bloke li değil eksi hesap. Çektiğim anda yutacak parayı
Tamam saol. At dostum özelden paparaBana at papara kesintisi hariç göndereyim payfixten 27 atsam sana payfix e 25 geçer yeter 😀
Yahu atsana allpapara ile betparibuyaO değilde benim paparada 29 tl var hiç bir yere atamıyorum. Varmı papara payfix takası yapacak olan
Olmuyor min 100 yapmışlarYahu atsana allpapara ile betparibuya