- 10,175
- 4,671
- 113
Sorun yapma reis sende cektigin miktarın yarısını çek diğeri sitede kalsın o gelince diğerinide çekersinİptal edildi yine cekim
Sorun yapma reis sende cektigin miktarın yarısını çek diğeri sitede kalsın o gelince diğerinide çekersinİptal edildi yine cekim
Sasirmadim.ben 4 5 yildir burdayim daha 1 kere kapatmadim insanca cvp yaziyom bkunu cikaran olursa yonetime bildiriyorum banlaniyorMalum mesajlar gelmeye başladığı için kapattım valla
Tumbetden hic beklemezdim boyle seyler sasirriyorum.tumbet bnde ilk 5deydi artik deilİptal edildi yine cekim
Ya maksimum cekim süresi 48 saat diyorlar 48 saat tam dolacakken cekimi iptal edip tekrar talep verin diyorlar ona da süreye maks 48 saat diyorlar delircem 4 gündürTumbetden hic beklemezdim boyle seyler sasirriyorum.tumbet bnde ilk 5deydi artik deil
Sikayet sonuclanana kdr islem bitmis olur.sanirim amaclari oyna kaybetLisanslarının mailini bulsam şikayet edecem de bulamıyorum
Oynayamıyorum ki para hesapta da olmuyorSikayet sonuclanana kdr islem bitmis olur.sanirim amaclari oyna kaybet
inşllh yılbaşı hedıyelerını dağıtmadan cekersın sıte o zaman kasacak gıremıyeceksın bileOynayamıyorum ki para hesapta da olmuyor
Doge cekimini ödediler usdt çekimi kaldı nolcak bakalım 2 gün bekletip yine aynı hareketi yaparlar bunlar
öderler sabret dostOynayamıyorum ki para hesapta da olmuyor
Doge cekimini ödediler usdt çekimi kaldı nolcak bakalım 2 gün bekletip yine aynı hareketi yaparlar bunlar
Odemem geldi yazmani 4 gozle bekliyorumOynayamıyorum ki para hesapta da olmuyor
ya da ıp değiştiriyor sürekliArkadaslar bu arada hesabimi patlatan mehmet bakir deñen kisinin bilgilerine ulastim ip adresine kadar ama sanirim isim benzerligi durumu var.cunku o ip adrsinden foruma hic giris yapilmamis
nasıl ulaştınArkadaslar bu arada hesabimi patlatan mehmet bakir deñen kisinin bilgilerine ulastim ip adresine kadar ama sanirim isim benzerligi durumu var.cunku o ip adrsinden foruma hic giris yapilmamis
2 ip adresine ulasabildim ama bi uygulama var surekli ip deistiriyor adini unuttum onu kullaniyor olabilir.tum bilgiler mevcut adi soy adi tc mail dogum tarihi vs hersey varya da ıp değiştiriyor sürekli
Bi arkadas yardimci oldunasıl ulaştın
ipchanger mı tonla var gerçi o tarz program2 ip adresine ulasabildim ama bi uygulama var surekli ip deistiriyor adini unuttum onu kullaniyor olabilir.tum bilgiler mevcut adi soy adi tc mail dogum tarihi vs hersey var
yaz ipyi bakıyım birkaç yerdenBeyler ip hangi adrese ait o ogreniliyordu ben bilmiyorum bilen varsa buraya atayim ip adreslerini 2 si fsrkli sehirlerse bu adam demekki ip deistiren uygulamayi kullaniyor eger ip ayni sehirse o zaman farkli dusunuruz
188.57.129.107yaz ipyi bakıyım birkaç yerden
biri adana biri istanbul program kullanıyor herif188.57.129.107
178.246.51.154
program kullansa TR lokasyon vermez zannetmiyorum yurt dışı verirdi bencebiri adana biri istanbul program kullanıyor herif