- 26,874
- 26,279
- 113
Habeş maymununa benziyor amk çocuğu. Bundan önceki ip adresleri urfa çıkıyorduBu mu acaba.Şu tipe bak başka hesap yoktu bu isimeEkli dosyayı görüntüle 294359
Habeş maymununa benziyor amk çocuğu. Bundan önceki ip adresleri urfa çıkıyorduBu mu acaba.Şu tipe bak başka hesap yoktu bu isimeEkli dosyayı görüntüle 294359
bu denyo kesin kiralamıştır payfixini birilerineMerhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda üyelerimizin hesabına sahtekarlar mevcuttu. Hepside çekimlerini mehmet bakır subay adına veriliyordu payfix'den. Bu sahtekarın bir sitede üyeliği mevcutmuş bu sahtekarın bilgilerini paylaşıyoruz
Adı Soyadı : Mehmet Bakır Subay
TC Adresi : 65092257770
Doğum tarihi : 2001-12-10
Telefon numarası : 05413884332
TmmArıyom içimi dökecem aw
Çünkü çekimi yapan bu şeref yoksunu sitenin canlı desteği 5 ay önce bana sadece adını soyadını söyledi başka bilgisini paylaşmadiBu jokerbet denilen sitede bu şahsiyetsiz adamın bilgileri var ama ne hikmetse canı yanan benim bu karektersiz adamın bilgilerini vermiyor
birde kaan solmaz var dost, benim hesaba girip wpden forumda ki banımı kaldır yazıyordu bide yüzsüzEvet buda var bunun payfix hesabını bulabilir misiniz? Bulursanız bunuda paylaşalım
Benim piabellaya girdi bu it. 8bin vardı site anormallik olduğunu anlayınca hesabı kitleyip bana ulaşmıştı sorunsuz çekmiştim. Başını almıştıAdmin bir de Sedat sunkar denilen bir şerefsiz evladı var benim jokerbet sitesinden 7600 TL paramı çekmiş 5 aydır bunun mücadelesini sürdürüyorum
Arayın açıyorbirde kaan solmaz var dost, benim hesaba girip wpden forumda ki banımı kaldır yazıyordu bide yüzsüz
ismail sunkar vardı bi de şebeke bunlar belliki.Çünkü çekimi yapan bu şeref yoksunu sitenin canlı desteği 5 ay önce bana sadece adını soyadını söyledi başka bilgisini paylaşmadi
Açtı alo dedi açtım agzımı yumdum gözümü jsjsjjsjsjjs
E kendi ne diyoAçtı alo dedi açtım agzımı yumdum gözümü jsjsjjsjsjjs
İsmail sunkarı ilk defa duydum. Mehmet ali sunkar vardıismail sunkar vardı bi de şebeke bunlar belliki.
O da sövdü namussuzE kendi ne diyo
Papara kiralama vs.. her şeyi yaparak borç içinde tüm hesaplarını patlatıp,Bu mu acaba.Şu tipe bak başka hesap yoktu bu isimeEkli dosyayı görüntüle 294359
Vay dangalak önce kim kapattıO da sövdü namussuz
Konuştunuz muEngelledi beni onun bunun çocuğu
O kapattı varya böylelerini alacan bi odaya da neyseVay dangalak önce kim kapattı