- 17,342
- 9,951
- 113
Kızgın demiri kaba etine basacanO kapattı varya böylelerini alacan bi odaya da neyse
Kızgın demiri kaba etine basacanO kapattı varya böylelerini alacan bi odaya da neyse
Yok la ne etine analdan sokacan boğazından çıkaracan ibreti alem olsun diyeKızgın demiri kaba etine basacan
Aynı ilden birisinin bunu yüz yüze bulması gerekiyorArayın ölümle tehtid edin
VicdanlıymışımYok la ne etine analdan sokacan boğazından çıkaracan ibreti alem olsun diye
Bursada bulurdum onuda bursada degil işte ahh ah keske olsaAynı ilden birisinin bunu yüz yüze bulması gerekiyor
Enişte senin infaz yanacak bugün belli olduArayın ölümle tehtid edin
NerdeymişBursada bulurdum onuda bursada degil işte ahh ah keske olsa
BilmiyomkıNerdeymiş
Baskan shell bakarız dedi öldürmeye vur dedıEnişte senin infaz yanacak bugün belli oldu
Hırsız o çocuğu dedim kapattı engellediKonuştunuz mu
Bi daha mı arayayımHırsız o çocuğu dedim kapattı engelledi
Yüzde yüz yüzde bir milyonBu adamin forumda hesabi varmi
@BaşkanBu adamin forumda hesabi varmi
Saol teis çok sağol hemen arayalımMerhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda üyelerimizin hesabına sahtekarlar mevcuttu. Hepside çekimlerini mehmet bakır subay adına veriliyordu payfix'den. Bu sahtekarın bir sitede üyeliği mevcutmuş bu sahtekarın bilgilerini paylaşıyoruz
Adı Soyadı : Mehmet Bakır Subay
TC Adresi : 65092257770
Doğum tarihi : 2001-12-10
Telefon numarası : 05413884332
En çok seni soydu sanırımSaol teis çok sağol hemen arayalım
o da var ismail sunkar hatta en çok duyulan isim oydu.İsmail sunkarı ilk defa duydum. Mehmet ali sunkar vardı
Aynısını bende şimdi tıcaktım aga oc kesin bu yaşıda uyuyoBu mu acaba.Şu tipe bak başka hesap yoktu bu isimeEkli dosyayı görüntüle 294359
Yok soyamadı reis kurtardım ben sın anda @Hayatindibi kardeşimizi çok zorladıEn çok seni soydu sanırım