Watsap yazArıyorum açmıyor Allahsız
Kapatmış wp yi oçWatsap yaz
Bu Mehmet bakır ben aradım konuştum bu çocuk bir köylüdir buda payfikini dün kiraya vermiş 100 TL karsiligindaMerhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda üyelerimizin hesabına sahtekarlar mevcuttu. Hepside çekimlerini mehmet bakır subay adına veriliyordu payfix'den. Bu sahtekarın bir sitede üyeliği mevcutmuş bu sahtekarın bilgilerini paylaşıyoruz
Adı Soyadı : Mehmet Bakır Subay
TC Adresi : 65092257770
Doğum tarihi : 2001-12-10
Telefon numarası : 05413884332
tipe bakınca bunu yapabılecek potansıyel yok zaten. Mutlaka bırı kullanıyordum o para onun payfıxıne gırdıkten sonra kıme aktarılıyor onu görebilmek şart.Bu Mehmet bakır ben aradım konuştum bu çocuk bir köylüdir buda payfikini dün kiraya vermiş 100 TL karsiliginda
Bana da 300 dedi uyduruyor o zamanBu Mehmet bakır ben aradım konuştum bu çocuk bir köylüdir buda payfikini dün kiraya vermiş 100 TL karsiliginda
bu resimdeki üç beş kazanacam diye donuna kadar her şeyini kiralamış bir cahil sadece bence kiraladığı kişilerin bilgilerini açıklaması lazımOnun bunun hesabına girip bir sürü para çekebilen kişi salak değildir. Çektiği hesapta kendinin değil başkasının adınadır.
Şimdi bu benim 3 hesabımı patlattı ben bu numarayı eskort sitesine atmazMerhaba Arkadaşlar ;
Son zamanlarda üyelerimizin hesabına sahtekarlar mevcuttu. Hepside çekimlerini mehmet bakır subay adına veriliyordu payfix'den. Bu sahtekarın bir sitede üyeliği mevcutmuş bu sahtekarın bilgilerini paylaşıyoruz
Adı Soyadı : Mehmet Bakır Subay
TC Adresi : 65092257770
Doğum tarihi : 2001-12-10
Telefon numarası : 05413884332
Banada 300 dedi ama köylü bi çocuk o akıl yok gibi konuşmasından anlaşılıyor bence cahilliğime kiralamış olanilir dediği gibiBana da 300 dedi uyduruyor o zaman
@Başkan şu hesapla da ilgilenir misin dost sadece hesap çalınma konusunda ve olumsuz şekilde yorum yapıyor bi parmağı olduğunu düşünüyorumBu Mehmet bakır ben aradım konuştum bu çocuk bir köylüdir buda payfikini dün kiraya vermiş 100 TL karsiliginda