- 6,696
- 4,901
- 113
Bn seni sevmiyorum o yüzden başa engeliSen kimsin ki la sevmediğim biriysen söyledi engel atalim
Bn seni sevmiyorum o yüzden başa engeliSen kimsin ki la sevmediğim biriysen söyledi engel atalim
Sende nickini degistrdn farkındaysan en büyük bukalemun sensin demekki 😍Kim bu tayfun taniyirmusun bu adamı AMK bukalemun gibiler dolandirip nick degisiyorlar
Devam ediyoruzSweet bonanza xmas
Big bass splash dene dost o zaman @HOPDEDİKDost bunda satın alma Yok bni etiketle farklı oyun soylermisin
Onu az önce denedim 1k verdi aynı oyun vermez yine sen bilirsinBig bass splash dene dost o zaman @HOPDEDİK
Tanımıyorum da benimle bir sorunu yokKim bu tayfun taniyirmusun bu adamı AMK bukalemun gibiler dolandirip nick degisiyorlar
Sweet Bonanza dene dost o zmanOnu az önce denedim 1k verdi aynı oyun vermez yine sen bilirsin
Bol şanslarDevam ediyoruz
Pizza pizza oyunu iyiOnu az önce denedim 1k verdi aynı oyun vermez yine sen bilirsin
Maalesef olmadıSweet bonanza xmas
Devam ediyoruzDog house megaways bol şans
Selam nasılsın abiBol şans dostum max winlerle gel
Maalesef olmadıDog house megaways bol şans
Devam ediyoruz@HOPDEDİK dost
Benim için Sweet Bonanza
@Fterim1905 dostum içinde wild West Gold dener misin teşekkür ederiz
Gems bonanza100₺ den 11 satın alma yapacağım eğer kasa karda olursa sizin önerilerinizden 100₺ ye satın aldım oyun isterse 101₺ vermiş olsun 50₺ hakedisi olacak şimdi oyun önerisi alayım ilk 11 kisi
20 golden oyna dene istersen 🙏Devam ediyoruz