bol sanslar100₺ den 11 satın alma yapacağım eğer kasa karda olursa sizin önerilerinizden 100₺ ye satın aldım oyun isterse 101₺ vermiş olsun 50₺ hakedisi olacak şimdi oyun önerisi alayım ilk 11 kisi
bol sanslar100₺ den 11 satın alma yapacağım eğer kasa karda olursa sizin önerilerinizden 100₺ ye satın aldım oyun isterse 101₺ vermiş olsun 50₺ hakedisi olacak şimdi oyun önerisi alayım ilk 11 kisi
Dost yarim saat önce sweet bonanza dedim dener misin acabaDevam ediyoruz
Iste bu mantik adami slotta batirir dost.Bir gun 10 el ust uste vermez bir bakmissin donunu almis oyunazar azar her oyunda dene ama bir oyun bir el vermezsse 2ci yada 3el kesin veriyor
SWEET tebrikler roll artık eksiye girmez 50₺ kazandın@HOPDEDİK dost
Benim için Sweet Bonanza
@Fterim1905 dostum içinde wild West Gold dener misin teşekkür ederiz
Sansin bol olsun dostum100₺ den 11 satın alma yapacağım eğer kasa karda olursa sizin önerilerinizden 100₺ ye satın aldım oyun isterse 101₺ vermiş olsun 50₺ hakedisi olacak şimdi oyun önerisi alayım ilk 11 kisi
ben oynamıyorum slot gördümklerimi dedim slot vermez hic bir zaman ayarlı oyunlar bana göreIste bu mantik adami slotta batirir dost.Bir gun 10 el ust uste vermez bir bakmissin donunu almis oyun
20 golden dener misin 🙏SWEET tebrikler roll artık eksiye girmez 50₺ kazandın
Diğer oyuna bakıyorum simdi
Gems bonanza demiştim reis denermisin 🙏🙏SWEET tebrikler roll artık eksiye girmez 50₺ kazandın
Diğer oyuna bakıyorum simdi
Fatih terim de 50₺ kazandı
Ömer normalde 11 oldu dağıtımı yaparsan son bir oyunda senden alayım 😍Bolundan şans
Tam 11 kişi doldu dostGems bonanza demiştim reis denermisin 🙏🙏
Bende kaç defa yazdım pizza oyunuÖmer normalde 11 oldu dağıtımı yaparsan son bir oyunda senden alayım 😍
Dost bide sweet bonanza dene be 45 dk önce falan dedim ama 1 limit de baba ayirirsan çok sevinirimÖmer normalde 11 oldu dağıtımı yaparsan son bir oyunda senden alayım 😍
Peki reis sağolasın şansın daim olsunTam 11 kişi doldu dost
Ama ilk 11 de bende vardımTam 11 kişi doldu dost
La aw şimdi veririz gider 10 kuruş verir durduk yere psikolojim bozulurÖmer normalde 11 oldu dağıtımı yaparsan son bir oyunda senden alayım 😍