- 6,696
- 4,901
- 113
Tmm deniyrmBende kaç defa yazdım pizza oyunu
Tmm deniyrmBende kaç defa yazdım pizza oyunu
Yaw boşver önemli değilLa aw şimdi veririz gider 10 kuruş verir durduk yere psikolojim bozulur
Tebrikler dost kazancın daim olsunSWEET tebrikler roll artık eksiye girmez 50₺ kazandın
Diğer oyuna bakıyorum simdi
Fatih terim de 50₺ kazandı
Teşekkürler dostumTebrikler dost kazancın daim olsun
Reis bi sweette bana ayır be valla çok yazdim ama okumadın galibaYaw boşver önemli değil
Bari benide koy araya reis 13 olsun 😂Tmm deniyrm
Extra jusi megaveys al ozaman cnmYaw boşver önemli değil
Bende gems bonanza dedim reis denersin belki 😍😍Tmm deniyrm
İlk defa oynadım aynı balık oyunu gibi tebrikler sende 50₺ kazandın gayet iyi verdiAma ilk 11 de bende vardım
Hayrını görİlk defa oynadım aynı balık oyunu gibi tebrikler sende 50₺ kazandın gayet iyi verdi
En sevdiğim oyun bklm ne olckExtra jusi megaveys al ozaman cnm
Reis son kez gems bonanza deneme şansın yokmu 😪İlk defa oynadım aynı balık oyunu gibi tebrikler sende 50₺ kazandın gayet iyi verdi
Dost be valla bu da son yazism inş görürsün sweet bonanza alırsın reis inş ve kazanırsın 😊En sevdiğim oyun bklm ne olck
200 e 208 🤭Extra jusi megaveys al ozaman cnm
Dostum o SWEET BONANZAnin bn yedi sülalesini emi buğun 5k kaybttm onda roll bittiDost be valla bu da son yazism inş görürsün sweet bonanza alırsın reis inş ve kazanırsın 😊
Reis son kez gems bonanza 🙏🙏🙏Dostum o SWEET BONANZAnin bn yedi sülalesini emi buğun 5k kaybttm onda roll bitti
Neysa zarar ettirmedik 8 liraya Ülker çikolatali gofret alırsın gülüm 😀200 e 208 🤭
Hadi be desene roll katılamicaz başka oyun vereyimDostum o SWEET BONANZAnin bn yedi sülalesini emi buğun 5k kaybttm onda roll bitti