- 12,347
- 7,908
- 113
Tamam reis teşekkür ederiz şimdidenParca parca cekiyorum 2500 euro gelsi tamamlansin dagitim yapilcak 87 bini geldi hesap hareketi fazla yapmak.istemiyprum simdi bloke sozkonusu
Tamam reis teşekkür ederiz şimdidenParca parca cekiyorum 2500 euro gelsi tamamlansin dagitim yapilcak 87 bini geldi hesap hareketi fazla yapmak.istemiyprum simdi bloke sozkonusu
Adam 10 kişi demiş. Ben 10. Cuyum o halde
1 kişilik yer açıp beni de kırmazsınız diye düşünüyorum çok geç kalmadım ya üzmeyin beniYeni gelen arkadaşlar minibüs doldu haberiniz olsun 🤣
İbocum tebriklerTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714
ben senden önceyimAdam 10 kişi demiş. Ben 10. Cuyum o halde
Usta sen yaz dmdnKonuyu kitletme malatyalı kardeşim sakin olalım
Güvenlik amiri yapalım konuya seni dost 😁Arkadaşlar ilk 10 denildi fazla uzatmaya gerek yok. Erken kalkan yol alır 🤣
3500 atacam 350 tldn ayarlayinUsta sen yaz dmdn
Abuzer dayi halledersin sen güvenimiz tam sana. arkadaşımıza yardımcı olup güzel dileklerde bulunUsta sen yaz dmdn
Küreği aldım elime gereksiz laf edenin ağzına vuracam dost merak etme 🤣Güvenlik amiri yapalım konuya seni dost 😁
ben ilk 10a denk geliyorum reis bu arada mesajları kontrol edebilirsinizArkadaşlar ilk 10 denildi fazla uzatmaya gerek yok. Erken kalkan yol alır 🤣
Helal amirim 😁😁Küreği aldım elime gereksiz laf edenin ağzına vuracam dost merak etme 🤣
Kontrol edelim reis sartlar uygunsa Abuzer dayıma yönlendireyim seniben ilk 10a denk geliyorum reis bu arada mesajları kontrol edebilirsiniz
et reis beni de alın listeye alalım ödülümüzü )Kontrol edelim reis sartlar uygunsa Abuzer dayıma yönlendireyim seni
Oranlarda efsane kazancta efsane.tbrkler cok iyi paraTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714