- 59,523
- 26,809
- 113
1 yılda kaç defa girdin foruma kaancımet reis beni de alın listeye alalım ödülümüzü )
1 yılda kaç defa girdin foruma kaancımet reis beni de alın listeye alalım ödülümüzü )
sürekli buralardayım sadece mesaj atmıyorum1 yılda kaç defa girdin foruma kaancım
Bu @KurtAdam31 isiniz olmasin dolandiricidir kendisi ayni zamanda ananiza baciniza agir kufurler eder yeni hesap acip gezer boyle ortalikda gunahinizi vermeyin ona.eski nicki gedsonfernandezdir 10 hesabi kufurden dolansirixilikdan ban yedi baeindiyrmayin boyle adami aranizda
Abuzer dayim sen benden eskisin forum kurallarını töresini daha iyi bilirsin 500 mesaj üstü şartı vardı yanilmiyorsam1 yılda kaç defa girdin foruma kaancım
böyle bi şart olduğunu bilmiyordum bilseydim şartı yerine getirirdimAbuzer dayim sen benden eskisin forum kurallarını töresini daha iyi bilirsin 500 mesaj altı şartı vardı yanilmiyorsam
Burda geçerli değil kayısıcı benim olsa zaten atmam da sorduk öylesine neyse İbo kardeşimin parası gelsin hallederiz bol şansAbuzer dayim sen benden eskisin forum kurallarını töresini daha iyi bilirsin 500 mesaj altı şartı vardı yanilmiyorsam
beni de alıyor musun listeye reis ona göre takipte olucamBurda geçerli değil kayısıcı benim olsa zaten atmam da sorduk öylesine neyse İno kardeşimin parası gelsin hallederiz bol şans
Tamam dayı sen belirle ben yanındayım her daimBurda geçerli değil kayısıcı benim olsa zaten atmam da sorduk öylesine neyse İno kardeşimin parası gelsin hallederiz bol şans
Kaanım en son biri ekmeği fırına yazdırıyodu sonra mesajlara bakmadı bol şansbu seferlik güzelliğinizi yapsanız daha aktif görürsünüz beni bundan sonra
Nasıl nereden anladın dost gedsonfernandes olduğunu seni tebrik etmek istiyorumBu @KurtAdam31 isiniz olmasin dolandiricidir kendisi ayni zamanda ananiza baciniza agir kufurler eder yeni hesap acip gezer boyle ortalikda gunahinizi vermeyin ona.eski nicki gedsonfernandezdir 10 hesabi kufurden dolansirixilikdan ban yedi baeindiyrmayin boyle adami aranizda
herkes bir değil reisKaanım en son biri ekmeği fırına yazdırıyodu sonra mesajlara bakmadı bol şans
Güzel valla tebriklerTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714
Ben 😂Abiler ben herkese atamam bi kisi belirleyin güvenilir
Tamam fazla ses etme şimdi okey miherkes bir değil reis
tamam da reis bana da atacak mısın ona göre takipçi olucam burada onu söyler misinTamam fazla ses etme şimdi okey mi
Benden başka kimse anlayamaz onuNasıl nereden anladın dost gedsonfernandes olduğunu seni tebrik etmek istiyorum