- 19,835
- 7,831
- 113
Söylenenlere cevap vermediğine göre doğru söyleyenler dost nese birazdan dağıtımda kim olduğu belli oluyorBöyle birsey varsa bilelim reis. Dolandırıcı veya multi hesaplarin bu forumda işi olmasin
Söylenenlere cevap vermediğine göre doğru söyleyenler dost nese birazdan dağıtımda kim olduğu belli oluyorBöyle birsey varsa bilelim reis. Dolandırıcı veya multi hesaplarin bu forumda işi olmasin
Kafayı yicem6000 yüroyu dün gece saray dedeye bırak sonra gel buraya tebrikler
Reis dolandiriciysa eğer men edilsin başkasına gitsin ödül o vakitSöylenenlere cevap vermediğine göre doğru söyleyenler dost nese birazdan dağıtımda kim olduğu belli oluyor
Ödüllerden faydalanmak için forumu daha aktif kullanman lazım dost 20 mesajla 10 Euro alacaksan bize 6000 az gelirayıp oluyor ama mesaj sırasında ben varım sen yeni geldin
Shell dostumuz daha forumu kurmadan biz burdaydikayıp oluyor ama mesaj sırasında ben varım sen yeni geldin
Artık dostlarımız karar vereceklerReis dolandiriciysa eğer men edilsin başkasına gitsin ödül o vakit
Adamın 29 mesajı var 28 ini bu konuda yaptıabuzer reisim beni üzmeyecektir bekliyoruz bakalım
Ahaaaaa 🤣 🤣 🤣Adamın 29 mesajı var 28 ini bu konuda yaptı
Adamın 29 mesajı var 28 ini bu konuda yaptı
Malatyalı44 iki ayda 4500 mesaj kastı. Kaan efendiye bak 😁Ahaaaaa 🤣 🤣 🤣
O kim biliyor musunuzMalatyalı44 iki ayda 4500 mesaj kastı. Kaan efendiye bak 😁
Yok enişte kimO kim biliyor musunuz
O çok sevipte kavusamadıgınız kumbarabetin çalışkan eski destek yeni iş arıyoruz dostYok enişte kim
Enişte ben saf adamım kandırma beni 😁😁😁😁O çok sevipte kavusamadıgınız kumbarabetin çalışkan eski destek yeni iş arıyoruz dost
Pusuya yatmiş, 20 Nisan 2023 ten beri bu konuyu bekliyordu mesaj atmak için 🤣Malatyalı44 iki ayda 4500 mesaj kastı. Kaan efendiye bak 😁