yapmaz öyle şeyAbuzer tek maça vurmuş abi 5 dk 20 lazım yattık galiba dedi haberiniz olsun
yapmaz öyle şeyAbuzer tek maça vurmuş abi 5 dk 20 lazım yattık galiba dedi haberiniz olsun
Benide alinyapmaz öyle şey
Bol şansTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714
Reisim listeye benide alabilirmisinKupon nu abiler digeri az olanda ise ayni maclar iy.1.5 ust bunlar 2 ust
Senin son işlem etkinlikmiş dostBenide alin
Ben yaşlandımGrubu Abuzer kuruyor canı kime isterse atar
yok tabii reis sen yollamışsınAbiler bnden yana sknt yok dimi
Kesene bereket dost sen yapmissin güzelliğiniAbiler bnden yana sknt yok dimi
Abuzer yapıyor kanka@iboo8989 reis senden ricam benide alabilirmisin 1kalp daha güzel olsun geçen güzel neşen bol olsun
Neyi dostAbuzer yapıyor kanka
Var reis valla ben ilk defa böyle bişey gördüm konuyu açtığın da beğendim bende yorum yaptım hatta 9 kişi beğenmiştik çekiliş dedin herkez yazmaya beğenmeye başladı parayı duyanlar ama biz şuan ikinci plan atıldık kendin seçsen daha iyi olurdu bildirim geliyo bakabilirsin ne zaman beğenmişim bu çekiliş mi ne bilmiyorum da olmadı gibi reis be @iboo8989Abiler bnden yana sknt yok dimi
Almıştır seni listeye korkmaVar reis valla ben ilk defa böyle bişey gördüm konuyu açtığın da beğendim bende yorum yaptım hatta 9 kişi beğenmiştik çekiliş dedin herkez yazmaya beğenmeye başladı parayı duyanlar ama biz şuan ikinci plan atıldık kendin seçsen daha iyi olurdu bildirim geliyo bakabilirsin ne zaman beğenmişim bu çekiliş mi ne bilmiyorum da olmadı gibi reis be @iboo8989