Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Kapanmamsı

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Var knka eve haciz memurları geldiğinde sana birsey imzalatiyorlar onu imzalayip ödemezsen hapis cezası
Gelmiyo işte haciz memuru falan ilk önce banka hesabına el koyarlar maaşlı sigortalı çalışansan oda 3te1 ini borca kesiyolar baktı çalışmıyosun ev arsa araç onlara çöküyolar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Hapis deyince aklıma şey geldi kıraathane de bi dayı vardı 40-50 arası yaşlarda karıyı dövüyo karı bunu şikayet ediyo kendi karısı para cezasına cevırdıler ödeyemedi yattı içerde ulan var ya hayat çok bayat
Erkekleri korums derneği başkanı parayı ödedi dayıyı çıkarmıştı

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
güldüm harbiden aranma muhabbetinden korkuyorum sadece bilsem yok olduğunu taksim beyoğlu nişantaşı eminönü kadıköy laleli karaköy kasımpasa paso gezerdim
uzerine arac varsa haciz ederler trafikte cikar yakalatma karari varsa e devletten araçlarima gir. hak mahrumiyeti var mı die bak

guns n roses

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
Dost üzerime hiçbir şey yok
aga bak keyfine gez toz borçlarindan dolayi aranman olmaz aranma bi tek aracin varsa trafikte aranma yakalatma karari olur. oda seni degil aracinin yakalanma aranma karari çıkar yakanip satılsın diye

Realdanger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
306
83
aga bak keyfine gez toz borçlarindan dolayi aranman olmaz aranma bi tek aracin varsa trafikte aranma yakalatma karari olur. oda seni degil aracinin yakalanma aranma karari çıkar yakanip satılsın diye
Eyvallah dost saol bu borçlar yüzünden iş yerlerinde sigorta bile yapmak istemiyorum vallahi birşey olur diye

guns n roses

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
Eyvallah dost saol bu borçlar yüzünden iş yerlerinde sigorta bile yapmak istemiyorum vallahi birşey olur diye
hergangibi bir iş yerinde calişirsanda maşsın 3 te biri bloke olur. sigortasiz iş bul piyasada degerli nazin geçen bir adamsan sigortasiz caliş an kaliteli yerlerde olur fark etmez.

Realdanger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
306
83
hergangibi bir iş yerinde calişirsanda maşsın 3 te biri bloke olur. sigortasiz iş bul piyasada degerli nazin geçen bir adamsan sigortasiz caliş an kaliteli yerlerde olur fark etmez.
Öyle zaten borçlar olmasa sigorta şart güzel mekanlar sigorta şart koyuyor kaşıbeyaz filan

asjokey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
809
157
43
Benim borc eve geldi ama adamlar dolandiri cikti son anda uyandim avukata attım bunlar dolandığı dedi

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Uyapta zaten vekalet ücreti yazıyor ne odemesi bidaha adammı dolandiriyorlar 6 bin için 20 bin mi alacaklar
İcradan silinmesibickn masraf icra mudurlugi alıyor yazdimya 200_300 sanırım

ilker2941

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,420
1,015
113
Gelmiyo işte haciz memuru falan ilk önce banka hesabına el koyarlar maaşlı sigortalı çalışansan oda 3te1 ini borca kesiyolar baktı çalışmıyosun ev arsa araç onlara çöküyolar
Benimde yakında öyle olcak sigortalı çalışanım maaş haczi koysunlar bende evle uğraşmak istemiyorum aile evi beni skerler

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,504
2,290
113
benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
İkametgahı da yurdışı alda tam olsun 🤣🤣🤣

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,318
826
113
Bulursan çözümü banada yazsana reis 6sene kadar oldu odeyeli borc yok ama e devlette kaldi Kredi kartı bile alamiyom