Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
388
83
Benim borcum vardı askerlikten dolayı ödemeler aksadı 4 ay civarı falan, o yüzden icralık oldu borç 90.000 civarı falan, geçen bir numaradan beni aradılar böyle böyle taksit yapalım diye tamam dedim, bugün wpden mesaj geldi, bir iban atmışlar deneme yaptım 1 ₺ iban benim adıma çıkıyor yapıkredi ama öyle bir hesabım yok dolandırıcı mı bunlar??

Ekli dosyalar

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
388
83
Bilgisi olan varsa yazsın yardımcı olsun acil

Enqover39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
123
26
28
Benim borcum vardı askerlikten dolayı ödemeler aksadı 4 ay civarı falan, o yüzden icralık oldu borç 90.000 civarı falan, geçen bir numaradan beni aradılar böyle böyle taksit yapalım diye tamam dedim, bugün wpden mesaj geldi, bir iban atmışlar deneme yaptım 1 ₺ iban benim adıma çıkıyor yapıkredi ama öyle bir hesabım yok dolandırıcı mı bunlar??
Kardeşim e devletini aç icra dosyası sorgulama var yada UYAP var oraya gir görürsun dosyanu borcu alacaklı kişiyi

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Hukuk bürosunu ara internette arat numarası çıkar sor öğren. Dolandırıcı değildir yüksek ihtimal

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
324
63
Sana şöyle bilgi vereyim dostum. Aynı durum bizim başımızdada var. Yapıkredi ya kredi ya artı paranı ödemedin takibe düştün. Banka ile anlaşma yapıyorsun taksitlendiriyor borcunu. Senin adına bir tahsilat ibanı açıyorlar ve borcunu taksit taksit oraya yatırıyorsun. Yani sen yapılandırma yaptıysan senin o kontrol ettiğin hesap doğru. Oraya kaç taksitte ödemeyi kabul ettiysen o kadar ödeme yapacaksın. Tahsilat biriminden de öğrenebilirsin durumu. Artık bu borcu aksatma sonrası çok acayip faizler ödersin.

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Bunlar dolandırıcı ama belli zaten
Olmayabilir daha önce başıma geldi aynı iban veriyorlar taksitleri oraya ödeyip dekont atıyordum ama kendi adıma iban değildi icra ibani veriyorlardı. Bu arkadaş iban benim adıma diyor. Hukuk bürosu ile görüşürse net bişey öğrenir. Tabi yetkili hukuk bürosuna ulasmaso lazım dolandırıcı olana denk gelebilir

worexpro

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
6
8
Senin adına başka bir hesap açıp onaylı hesap yapmak için senin banka hesabından ödeme gelmesi gerekiyor herhalde

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,140
535
113
Ne cahil adamlar var yıl oldu 2025 hala akıllara e-devlet gelmiyor buraya yazana kadar neyse sonra bam yiyoruz

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
324
63
Yanlız bu işler sms ile whatsapp mesajı ile olmaz. Banka yada bankanın bir temsilcisi ile konustunmu yapılandırma yaptınmı. Eğer bunları yaptıysan tahsilat biriminden tekrar iban için teyit al öyle para yatır.

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
388
83
Olmayabilir daha önce başıma geldi aynı iban veriyorlar taksitleri oraya ödeyip dekont atıyordum ama kendi adıma iban değildi icra ibani veriyorlardı. Bu arkadaş iban benim adıma diyor. Hukuk bürosu ile görüşürse net bişey öğrenir. Tabi yetkili hukuk bürosuna ulasmaso lazım dolandırıcı olana denk gelebilir
Bak böyle çıkıyor, kendi ibanın diyor
Screenshot_20241101-144656.jpgScreenshot_20241101-144656.jpg

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,328
388
83
Bankayı arayacağım bakalım ne diyecekler

TAydin81

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
70
5
8
İcraya verildiginiz anda zaten e devlette icra dosyaniz gozukur veya uyap vatandas uzerinden bakabilirsiniz

lioneltepsi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
121
43
Beyler ben icralıktım dediğiniz gibi imzaladım ödeme anlaşmasını 60 k lık borcu 100 k olarak ödüyorum son 4-5 ayım kaldı ama Allah sizi inandırsın ödeyemediğimde 1-2 gün bile geçse aşırı mobing yapıyorlar, hapis cezası olduğundan hep korkarım geciktirince. Yerinizde olsam eğer ki aile yanı yaşamıyorsanız sakın imzalamayın geri ödemeye dair bir şey hapis cezası var.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Sana şöyle bilgi vereyim dostum. Aynı durum bizim başımızdada var. Yapıkredi ya kredi ya artı paranı ödemedin takibe düştün. Banka ile anlaşma yapıyorsun taksitlendiriyor borcunu. Senin adına bir tahsilat ibanı açıyorlar ve borcunu taksit taksit oraya yatırıyorsun. Yani sen yapılandırma yaptıysan senin o kontrol ettiğin hesap doğru. Oraya kaç taksitte ödemeyi kabul ettiysen o kadar ödeme yapacaksın. Tahsilat biriminden de öğrenebilirsin durumu. Artık bu borcu aksatma sonrası çok acayip faizler ödersin.
Evet arkadaş doğru söylüyor beni de zamanında yapi kredi genel müdürlüğünden arayıp borcu yapilandirmislardi kendi adıma iban acmislardi ödemeyi kendi hesabına yapıyor gibiydin senin muhabbetinde doğru olabilir dost ama bana hukuk bürosu ulaşmamıştı yapı kredi genel müdürlüğünden ulasmilardi ve iban bilgisi SMS olarak gelmişti Whatsappdan değil Whatsapp dan gelmesi sana beni suphelendirdi bankayı ara o yüzden ya da direkt şubeye git

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
324
63
Tek yapman yapıkredi tahsilat birimini arayıp borcunu ve yapılandırmanı teyit etmen. Onlar sana aynı ibanı söyleyecekler zaten. Piyasada hukuk bürosu adı altında çok dolandırıcı mesajı olduğu için aklının karışması normal. Bankadan teyit al ödeme yapacaksan o şekilde yap.