Eşyaların senin mi. Eğer öyleyse zor bir durum. Nakliyeciler bi ton para istiyorlar. Kimsenin insafı kalmamış. Herkes birbirine geçirme derdinde. Ayrıca yeni evin de depozitosu, emlakçının payı da cabasıArkadaşlar s.a. cümleten iyi forumlar herkese. Yaklaşık iki senedir kaldığım evimde kontratim son buldu. Kirasını günü gününe odedigim Ev sahibim beni mahkemeye vermiş çıkmam için geçen gün icra memuruyla avukat geldi kapıya 10 gün süreniz var diyerek. Tahliye kararı cikartmislar bana herhangi bir tebligat gelmedi daha doğrusu gelmiş ve muhtarlığa gitmiş herhangi bi aranma yoluyla bilgide geçilmedi. Adam Nuh diyor peygamber demiyor nasıl bir yol izleyebilirim bu konuyla ilgili bir fikri veya basından bu tip bı olay geçmiş arkadaslarin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 7 günüm kaldı sokağa atcaklar bizi aq.
Burası yerimi, biz ne bilelim avukata sor diyecek arkadaşlara diyeceğim şu ki avukata danisacak para olsa gidip eşyamı taşır başka ev tutarım lutfen gereksiz yorum yapmayalım rica ediyorum