- 3,054
- 1,625
- 113
İşte ulasmadi bana fakat evde bulamayınca muhtarlığa bırakılmış o PTT kagidj asıyorlar ya oda yoktu ben görmedim yanimuhtemelen biri söktü apartmandanSana ne zaman ulastiysa o zaman başlar zaten itiraz süren
İşte ulasmadi bana fakat evde bulamayınca muhtarlığa bırakılmış o PTT kagidj asıyorlar ya oda yoktu ben görmedim yanimuhtemelen biri söktü apartmandanSana ne zaman ulastiysa o zaman başlar zaten itiraz süren
Peki 1 tane örnek vidio göster bana türkiyede senin kanunlardan habern yok galıbaYav kardes ne anlation sen ne para cezasi mahkeme kararina istinaden evi bosaltmazsan ev kolluk kuvvetleriyle zabita polis yahut jnd zoruyla tahliye edilir daha da sikinti cikartirsan mahkeme kararina uymamaktan hakkinda dava acilir
Yarın ne kadar kurum varsa yazilicam hepsine. Şuan için bı mucizeye ihtiyaç var zaten yoksa işimiz çok zorBelediyelerin sosyal yardım büroları var yani orada da vardır galiba onları da ara durumunu anlat belki ev konusunda veya maddi olarak yardım edebiliyorlar
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa git çalış boşta gezilecek bir devirde degiliz kötü de olsa iş bulursun sonra iyisini arastirirsin suan başka ev bulsan bile çalışmayan adama kim gel otur benim evimde derŞuan için maalesef çalışmıyorum
Üstad sen tebligatı hangi tarihte aldin muhtarliktan elinde ki ornege baksana bir hafta is gunu gecmediyse nobetci mahkemeye itiraz davani acarsin bi avukat yardimiylaYazilicam ne var ne yok başka çarem yok vallahi
Kardeşm burası iran değil türkiye bu tip olaylar oralarda olur anca cok zor değil youtube avukatlar açıklama yapıyor araştırYav kardes ne anlation sen ne para cezasi mahkeme kararina istinaden evi bosaltmazsan ev kolluk kuvvetleriyle zabita polis yahut jnd zoruyla tahliye edilir daha da sikinti cikartirsan mahkeme kararina uymamaktan hakkinda dava acilir
Bı gelir kaynağı var dostta. Sabit bir işe giremiyorum özel bı durum gereğiHerhangi bir sağlık sorunun yoksa git çalış boşta gezilecek bir devirde degiliz kötü de olsa iş bulursun sonra iyisini arastirirsin suan başka ev bulsan bile çalışmayan adama kim gel otur benim evimde der
Vallahi benim yeni haberim oldu muhtarliga gidip kağıdı almadım henuz. Yarın gidip alicamÜstad sen tebligatı hangi tarihte aldin muhtarliktan elinde ki ornege baksana bir hafta is gunu gecmediyse nobetci mahkemeye itiraz davani acarsin bi avukat yardimiyla
Günü gününe hepsi banka aracılığıyla ödendi kiralar dostBir de sen kiraları gününde verdim diyosunu elden mi verdin kiraları banka üzerinden versen bu davayi açıp mahkeme gunu verilip duruşma gunu gelmesr zaten en az 6 ayı bulur
Sakın kavga etme o zaman sen haksız duruma düşersin hapis cezası alırsın aman dikkat et bunlara. Boş er Allaha havale et onun yaptığı yanına kalmaz.Yazicam dost bı kavga kıyamet kopmaz karakolluk olmazsam
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum yok polis kolluk kuvveti gelir çoluk çocuk dışarı atar felan hepsi yalan bi bok yiyemezler sadece karara uymadığı için para cezası yer bu kadarŞunu söyleyebilirim ; öyle o kadar kolay değil bu işler, plansız habersiz bir herze yiyemez, hakem heyeti valilik Ciner ne varsa başvur.Bu kadar söylüyorum
Normal şartlarda onunla konuşmamız bu şekildeydi Haziran'da arayacakti konusacaktik ben kirayı yolladım o aramadı aramayinca benim işime geldi fazla kurcalamadim. Üç kağıtçı mahkemeye vermiş bizi hemenGeçmiş olsun. Bu konulardan pek anlamam ama sana yine en çok yardım edebilecek kişi ev sahibi gibi. Konuş bi anlaşmaya var en azından 1 ay falan uzatsın sen de o ara işleri yoluna koyarsın belki.
Allah hayır etsin sonumuzu hepimizin dostSakın kavga etme o zaman sen haksız duruma düşersin hapis cezası alırsın aman dikkat et bunlara. Boş er Allaha havale et onun yaptığı yanına kalmaz.
Tamam bu kagidi aldiktan sonra itiraz icin 7 is gunun olacak ama bu surede sanirim rehin icin 3 alik kirayida icra dairesine yatiriyorsun ve oyle itiraz ediyorsun bi avukata sor sonra seni temyiz kararina kadar o evden cikaramazVallahi benim yeni haberim oldu muhtarliga gidip kağıdı almadım henuz. Yarın gidip alicam
Banka dekontun varmış bende elden ödüyorsun sandım, o zaman hemen mahkeme aç sende kira ödeme dekontlarını sun mahkemeye o zaman şapa oturur işte dava kendisine döner.Günü gününe hepsi banka aracılığıyla ödendi kiralar dost
Yarın ola hayrola alalım bı kağıdıTamam bu kagidi aldiktan sonra itiraz icin 7 is gunun olacak ama bu surede sanirim rehin icin 3 alik kirayida icra dairesine yatiriyorsun ve oyle itiraz ediyorsun bi avukata sor sonra seni temyiz kararina kadar o evden cikaramaz
Anlamadım ki vallahi dost pazartesi muhtarlığa gidip Alcam bakayım şu tebligatiEv sahibi bizide cıkarmak istiyodu ucuk bir rakam söyledi kabul etmedik sonrasınd dümenden evi birine sattı biz oturken oda aradı cıkın ben gelicem hesabı bizde cıkmıyoruz dedik ocakta mahkemeye vermisti 4 gün sonra mahkeme var bakalım nolcak senin mahkeme süren cok kısıtlı bi ipnelik var onda