Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Yoluyla Evden Çıkartma

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,054
1,625
113
Ya bğrşey olmaz gelip giderler tutanak tutarlar iş mahkemeye taşınır ve hakim ev sahibini bi guzel düzeltir dıngonun ağrımı iki memur gelcek eşyaları dışarı atıcak kolaymı okadar bu işin kuralı var mahkemesi var oda en az 3 sene surer 😁😁😁👍 keyfine bak rahat rahat otur kıranı ode ama çünkü mahkeme kararıyla o kiraları ödersin Eger kirayı odemessen
Dost mahkeme açılmış sonuçlanmış bile 10 gün süre verilmiş 😄😄

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Canım kardeşlerim canınızı sıkmayın mahkeme kararı olmadan evden çıkaramazlar farzedinki mahkeme şu tarihe kadar evi boşaltman gerektiğini söyledi ve sen ginede boşaltmadın diyelim ginede seni dişarı eşyalarla atamazlar sadece mahkeme kararı uymadığın için cüzi bir miktar para cezası yersin hepsi bu keyfinize bakın
Kardeş adamın mahkemesi sonuçlanmış çıkartma kararı almışlar nasıl keyfine bakacak

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,054
1,625
113
20 temmuz da adli tatil baslıyordu 1 eylüle kadar cok kötü zamana denk gelmiş geçmiş olsun dostum
3 5 bişiler ayarla sağ dan soldan bilen bi avukata git danış burdan alacagın bılgı saglıklı degıl kafan daha cok karısacak.
Doğru diyorsun. Belki başından bu tip bı olay geçen birileri vardır diye buraya da bir yazilayim dedim de durum hiç iç açıcı değil dost :D

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
996
113
Bursadayim Mayıs'ta mahkeme açılmış. Baya kısa süre dedign süreye nazaran
Istanbul izmir ankara gibi illerde ortalama bir yil sonunda cikiyor tahliye karari somrasinda karari temyize goturseydin 2 yil gibide ordan 3 yil sana dokunamazdi

gamerx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,702
525
113
Bence artık çok geç hemen başka ev bulman lazım dostum günü geldiğinde gelirler eşyalarını dışarı atarlar. :( Bir an önce çaresine bak.

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,054
1,625
113
Bazı kanı bozuk ev sahipleri evden çıkartmak için yalanla dolanla kirayı ödemedi diye mahkemeye veriyorlar. Gelen tebligattan haberin olsaydı 7 gün içinde itiraz etme hakkın olurdu itirazın kabul olduğunda iptal olurdu o zaman çıkaramazdı ama geri tekrar mahkeme açmak zorunda kalırdı. Artık çok geç. Evden çıkmak zorunda kalacaksın yoksa eşyalarını dışarı atarlar. Böyle sahtekar kansız ev sahiplarinin taaa a.g.g.y.m 😡
Vay orospu çocukları ya nasıl canım sıkıldı varya anlatamam valla sonuclaninca bu konu altına sonucu yazicam ama hiç hoş seyler yasanmicam eminim

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,292
113
O farklı işte ama gunu de boşalmazsa para cezası oder devlete gğnede eşyaları dışarı atamazlar insanlık şuçu avrupa insan hakları mah başvur bende

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,844
996
113
Mahkeme kararı varsa çıkmak zorundasın eğer çıkmasan para cezası cüzi bir miktar gelir
Yav kardes ne anlation sen ne para cezasi mahkeme kararina istinaden evi bosaltmazsan ev kolluk kuvvetleriyle zabita polis yahut jnd zoruyla tahliye edilir daha da sikinti cikartirsan mahkeme kararina uymamaktan hakkinda dava acilir

Cesar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,292
113
Bence artık çok geç hemen başka ev bulman lazım dostum günü geldiğinde gelirler eşyalarını dışarı atarlar. :( Bir an önce çaresine bak.
Yav atamazlar ogun evde olma olduki kapıyı kırıp eve girdiler diyelim içeride 150 gr altınım çalmışlar de davacıyım de tüm birikim çalmışlar de

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
Benim ev sahibi de sözleşmem dolmadan bir ay önce aradım 6k kira veriyodum 12 yaparız dedi 8 bin veririm 6 ay peşin veririm dedim 10 bin ver 6 ay pesin ver dedi ona çıkıyorum evden bile demeden gidip 11 bine sıfır daire tuttum kâr etmis olmuyorum ama uyanıklık yapan adam bin lira kira da istese alamaz benden param varmiydi yoktu borclanip yaptim bunlari suan kafam rahat