- 16,592
- 9,291
- 113
Yahu tamamda ev sahiplerinin hiç mi hakkı yok mahkeme açmış kazanmislar dönmez burdan zor yanı evden çıkılacakBu adamı dinle yeter kimseye aldanma
Yahu tamamda ev sahiplerinin hiç mi hakkı yok mahkeme açmış kazanmislar dönmez burdan zor yanı evden çıkılacakBu adamı dinle yeter kimseye aldanma
Ev sahibinin hakkı var dedımya para cezası😁Yahu tamamda ev sahiplerinin hiç mi hakkı yok mahkeme açmış kazanmislar dönmez burdan zor yanı evden çıkılacak
Bende bu sekil dusunuyorumda neye göre kazandıklarını çözemedim kiralar günü gününe ödenmiş bu kadar kısa sürede tahliye kararı nasıl alınmış onu bı turlu cozemedim. Yoksa kontratim bitti buna kabuluz. Zaten evde arıyordum çıkacaktım. Sanki zorla kaliyormusuz izlenimi vermişYahu tamamda ev sahiplerinin hiç mi hakkı yok mahkeme açmış kazanmislar dönmez burdan zor yanı evden çıkılacak
kanka sen suriyelimisin türk vatandaşı değilmisin yasalardan hiçmi haberin yok boş yapma gözünü seviim adam zaten zor durumda üstüne yanlış bilgi verip bide siz zor duruma sokuyorsunuz yanlış yapıyorsunuz yapmayınHALA yanlış biliyorsun eşyalarla çoluk çocuk dısarı atamaz bu bir şuç dur karara uymadığı için ceza yer her çıkmadığı gün için burası dağ başi değil o aile durumda pisiklojısı bozulsa intihar etse bunları hiçmi düşünemiyorsun seni nasil çıkardılar ispatla beklgelerle yok öyle bğrşey
Sözleşme bittiği halde evden çıkmıyorlar diyeBenim anlamadığım durum şu kira sözleşmesi bitmiş mal sahibi neden size dava açtı
Kanka Türk vatandaşiyim bende diyorumki youtube avukatlar anlatıyor zaten kormayın bu kadar ya eşyaları çoluk çocuk dişarı atma nedir gözünü seveyimkanka sen suriyelimisin türk vatandaşı değilmisin yasalardan hiçmi haberin yok boş yapma gözünü seviim adam zaten zor durumda üstüne yanlış bilgi verip bide siz zor duruma sokuyorsunuz yanlış yapıyorsunuz yapmayın
Öyle durum yok sözleşme bitikten sonra yeni ev bulma ve taşınma süresi tanınıyor size 30 gün olması lazımSözleşme bittiği halde evden çıkmıyorlar diye
3 ile 5 yıl uzar ben birsey demiyorumSözleşme bittiği halde evden çıkmıyorlar diye
Bakacağız salı günü netleşecek inşallah dost.Öyle durum yok sözleşme bitikten sonra yeni ev bulma ve taşınma süresi tanınıyor size 30 gün olması lazım
Hakkında hayırlısı çok sıkma canını zorla dışarı atamazlar ev bulana kadar bekleyeceklerBakacağız salı günü netleşecek inşallah dost.
ya eskisi gibi aldım evden attım yok mahkemede sürünür ev sahipleriEvine gelen çabulçu memurda olsa ev sahibi dahil cimere yaz bak onları napıyorlar
Ya salı günü mutlaka gelişme leri buraya yaz insanlar sayende aydınlansın gelirlerse yazıp çizip gidicekler okadarBakacağız salı günü netleşecek inşallah dost.
Kanunlar zenginden yana olur tanıdık adamları vardır halletmislerdirBende bu sekil dusunuyorumda neye göre kazandıklarını çözemedim kiralar günü gününe ödenmiş bu kadar kısa sürede tahliye kararı nasıl alınmış onu bı turlu cozemedim. Yoksa kontratim bitti buna kabuluz. Zaten evde arıyordum çıkacaktım. Sanki zorla kaliyormusuz izlenimi vermiş
5 yılını doldurdunmu bu evdeArkadaşlar s.a. cümleten iyi forumlar herkese. Yaklaşık iki senedir kaldığım evimde kontratim son buldu. Kirasını günü gününe odedigim Ev sahibim beni mahkemeye vermiş çıkmam için geçen gün icra memuruyla avukat geldi kapıya 10 gün süreniz var diyerek. Tahliye kararı cikartmislar bana herhangi bir tebligat gelmedi daha doğrusu gelmiş ve muhtarlığa gitmiş herhangi bi aranma yoluyla bilgide geçilmedi. Adam Nuh diyor peygamber demiyor nasıl bir yol izleyebilirim bu konuyla ilgili bir fikri veya basından bu tip bı olay geçmiş arkadaslarin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 7 günüm kaldı sokağa atcaklar bizi .
Burası yerimi, biz ne bilelim avukata sor diyecek arkadaşlara diyeceğim şu ki avukata danisacak para olsa gidip eşyamı taşır başka ev tutarım lutfen gereksiz yorum yapmayalım rica ediyorum
Para cezası ne kadar kiradan fazlaysa gerek yokEv sahibinin hakkı var dedımya para cezası😁
Bi bok yemez valla kafam atıyor sıkacam o evsahibine gelipte simdi😁Kanunlar zenginden yana olur tanıdık adamları vardır halletmislerdir
Yazicam dostYa salı günü mutlaka gelişme leri buraya yaz insanlar sayende aydınlansın gelirlerse yazıp çizip gidicekler okadar
Garibanin yüzü gülür mü be dost :dKanunlar zenginden yana olur tanıdık adamları vardır halletmislerdir