Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
Çok bile beklemişsin netten ilanlara bak şimdiden günlük yevmiye veren yerleri bul en kötü 2 günün sokakta yada cafede sabahlamakla geçer 3-4 gün sonra yevmiye ler birikir 1 hafta 10 güne apart ayarlixak hale gelirsin
Parmağım kirikti dost o yüzden bide bizimkileri bırakmak istemiyordum ama mecbur gurbette toparlanacagim

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Herkes genelde masa başı iş arıyor. Aslında hayvancılık mesleği güzel para getiriyor. Bunun eğitimleri de var. Sizi çoban diye hakir gören birçok insanın kazandığının katlarca katı kazanırsınız. Boku para, yünü para, sütü para, eti para. Sürekli de yavruluyor. Herkes fors ambalaj peşinde. Boşverin şu masa başı işlerini

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
Herkes genelde masa başı iş arıyor. Aslında hayvancılık mesleği güzel para getiriyor. Bunun eğitimleri de var. Sizi çoban diye hakir gören birçok insanın kazandığının katlarca katı kazanırsınız. Boku para, yünü para, sütü para, eti para. Sürekli de yavruluyor. Herkes fors ambalaj peşinde. Boşverin şu masa başı işlerini
Solediginde haklısın dost ama dediğim gibi öle iş ayrim yapma hayatım ve lüksüm yok düzenli aileme gonderebilecegim maaşım olsun yeter