Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
922
295
63
Geçenlerde bi arkadaş daha böyle bi konu açmıştı altındaki ilk mesaj ' torba tutabilirmisin' olmuştu 😁

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Solediginde haklısın dost ama dediğim gibi öle iş ayrim yapma hayatım ve lüksüm yok düzenli aileme gonderebilecegim maaşım olsun yeter
Aslında memlekette iş var ama insanlar nazik götlü. İşsizlik var diyorlar ama ne hikmetse koca ülkede çoban bulunamıyor. Masa başı bir işi olacak laptopla ilgilenirken kahvesini yudumlayacak. Koyunculuk mesleği deli para kazandırıyor. Birçok beyaz yakalının 1 ayda kazandığı parayı 2-3 günde çok rahat kazanırsın. Zor meslek ama kazancı çok iyi

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,696
9,670
113
Herkes genelde masa başı iş arıyor. Aslında hayvancılık mesleği güzel para getiriyor. Bunun eğitimleri de var. Sizi çoban diye hakir gören birçok insanın kazandığının katlarca katı kazanırsınız. Boku para, yünü para, sütü para, eti para. Sürekli de yavruluyor. Herkes fors ambalaj peşinde. Boşverin şu masa başı işlerini
Onada yer ve büyük bir bütçe lazım herkesin imkanı yok

• Beğen
Tepkiler: BJK

Emsalsiz1903

6 şubat 04:17 Hatay
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,400
4,769
113
Aslında memlekette iş var ama insanlar nazik götlü. İşsizlik var diyorlar ama ne hikmetse koca ülkede çoban bulunamıyor. Masa başı bir işi olacak laptopla ilgilenirken kahvesini yudumlayacak. Koyunculuk mesleği deli para kazandırıyor. Birçok beyaz yakalının 1 ayda kazandığı parayı 2-3 günde çok rahat kazanırsın.
Dost keşke bulsam valla huzur içinde giderim köy hayatı ve dediğin gibi hayvancılıkta güzel iş keşke bulabilsem bildiğin varsa yönlendirir misin

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
1,618
113
Onada yer ve büyük bir bütçe lazım herkesin imkanı yok
Başlangıçta kendin için değil başkası için çalışırsın ve para biriktirirsin. En başta ihtiyacın olan şey bir ahır. Daha sonrasında 20-30 koyun alsan birkaç yıla onlar zaten sürekli yavruluyorlar. Sürün zaten kendiliğinden büyür. Afganlı çobanlar 60 bin tl maaş istiyorlar. Ülkede çoban yok çünkü. Ülkede işsizlik var lafına ben inanmıyorum. Herkes kolay iş, temiz iş istiyor. Gençler zora gelemiyor

• Beğen
Tepkiler: BJK

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,799
113
Başlangıçta kendin için değil başkası için çalışırsın ve para biriktirirsin. En başta ihtiyacın olan şey bir ahır. Daha sonrasında 20-30 koyun alsan birkaç yıla onlar zaten sürekli yavruluyorlar. Sürün zaten kendiliğinden büyür. Afganlı çobanlar 60 bin tl maaş istiyorlar. Ülkede çoban yok çünkü. Ülkede işsizlik var lafına ben inanmıyorum. Herkes kolay iş, temiz iş istiyor. Gençler zora gelemiyor
Genclerin cogu hayvandan korkuyor nasil yapsin