Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Arıyorum

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,021
23,244
113
Sabit yerde degilsin dost sen organisazyon şirketlerinde çalışıyorsun
:) seni ilgilendiren kısmı bu değil ama yinede söylim sertifikalarım var işim sabit ama x2 ücretle özel işlerede gidiyorum cemal reşit rey, lütfu kırdar ist kongre merkezi gibi yerler mesela barmenim ben

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
Konuya dönmeyip beni deşmene anlam veremedim iş mi arıyosun yoksa benim iş referanslarımı mı istersin
Çok üst perdeden konusuyorsun dost sen ilgilendiren kısmi bu degil felan filan sadece yaptığın iş organizasyon firmalarında bağlı olduğunu söyledim sahibindene girersen elli tane iş ilani bulursun onun için ben o tarz calismiyorum normal sabit birmekanda çalışıyorum diye söyledim

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,344
2,308
113
Şuan yemeksepeti kuryesiyim bundan önce otelde aşçı yardımcısı olarak çalışıyordum otel sektörü hizmet sektörü coo sıkıntı çalışanlara Allah yardım etsin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,021
23,244
113
Çok üst perdeden konusuyorsun dost sen ilgilendiren kısmi bu degil felan filan sadece yaptığın iş organizasyon firmalarında bağlı olduğunu söyledim sahibindene girersen elli tane iş ilani bulursun onun için ben o tarz calismiyorum normal sabit birmekanda çalışıyorum diye söyledim
Lap diye sabit mi mekana girmek ıstıyosan tecrübe lazım varmı? Yoksa komilikten başlarsın

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
1,056
113
Freelance ing fr çeviri yapıyordum ama artık sıkıldım B1.5 ing A2 Fransızca ile iş önerilerinize açığım. Özel sektörde nereyi tercih etmeliyim şimdiden sağ olun dostlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,021
23,244
113
Dost başlığı açtığım yazıyı okudun mu 8 yıldır bende bu sektördeyim ran çektim başta sonra garson en son da nargileci oldum
Davet salonlarına düğüne kurumsal yerlere eleman gönderen 8 saat çalıştıran bi yer var Perpada ama sen öyle istemiyosun çağlayan vatan caddesi girişinde komi arayan bi restoran var 24 saat açık vardiyalı ama tecrüben var komilik istemezsin pangaltıda süslü kahve var geçen hafta nargileci arıyodu hala arıyomu hatırlamıyorum aklıma şimdilik gelenler bunlar

BySwigger

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,154
5,857
113
Davet salonlarına düğüne kurumsal yerlere eleman gönderen 8 saat çalıştıran bi yer var Perpada ama sen öyle istemiyosun çağlayan vatan caddesi girişinde komi arayan bi restoran var 24 saat açık vardiyalı ama tecrüben var komilik istemezsin pangaltıda süslü kahve var geçen hafta nargileci arıyodu hala arıyomu hatırlamıyorum aklıma şimdilik gelenler bunlar
İşkur iş bulma kurumu gibi adam awk