- 1,207
- 491
- 83
Tamam reis sendeyizHafiften yardımcı olabilirim kardeşim konuyu takip et bisiler yazicam birazdan
Tamam reis sendeyizHafiften yardımcı olabilirim kardeşim konuyu takip et bisiler yazicam birazdan
Yalanmı amk başına gelmeyen bilmez🙂Sende abartma amkbet
Hatıelı olsunÖncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..
Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.
Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
10 saat 24k ki ben para konusmadim yılbaşı geliyor yeni zamla konusuruz diyeMaaş ne günde kaç saat
Eyvallah abiHayırlı olsun dostum Allah is kolayligi versin
Eyvallah abiHatıelı olsun
Bekliyorum abiHayirli olsun kardeşim...
Bir kaç birşey daha eklemek isterim kumar konusunda telefon şarj olsun gelicem
Bahşiş yol yemek agi?10 saat 24k ki ben para konusmadim yılbaşı geliyor yeni zamla konusuruz diye
Ben 8 saat de 22 alıyorum şu anlık başlangıç için iyi para tekrar hayırlı olsun kardeşim doğum günün de kutlu olsun10 saat 24k ki ben para konusmadim yılbaşı geliyor yeni zamla konusuruz diye
Sen neden oynuyorsun peki sende oynama bak ben sana dostca bir tavsiyede bulunayım kendine yaptığın kötülüğü önce kendine yapmayı bırak sonra başkaları için o kötülükle boğuş o zaman senin iyi niyetin ortaya çıksın iyi geceler dost 🙂Hersey gonlunce olsun kardesim ama birakman gereken bu kumar olsun ilk once bundan kurtul zaten gerisi gelecektir allahin izni ile
Uzaktan eğitim diyorsun yaniHafiften yardımcı olabilirim kardeşim konuyu takip et bisiler yazicam birazdan
Adam dediğimi yap yaptığımı yapma diyor o onun sorunu seni ilgilendirmezSen neden oynuyorsun peki sende oynama bak ben sana dostca bir tavsiyede bulunayım kendine yaptığın kötülüğü önce kendine yapmayı bırak sonra başkaları için o kötülükle boğuş o zaman senin iyi niyetin ortaya çıksın iyi geceler dost 🙂
Yol evime 5 dk yürüme mesafesi yemek var bahşiş olayi da varmisBahşiş yol yemek agi?
Abi dur daha pazartesiye varBen 8 saat de 22 alıyorum şu anlık başlangıç için iyi para tekrar hayırlı olsun kardeşim doğum günün de kutlu olsun
Abi sartlar iyiyse oyle olmuyorKral bende işe başlıyorum 1 gün çalışıp bırakıyorum
NeyseYol evime 5 dk yürüme mesafesi yemek var bahşiş olayi da varmis
Doğru söyledin beni ilgilendirmez herkesin hayatına kimse karışamazAdam dediğimi yap yaptığımı yapma diyor o onun sorunu seni ilgilendirmez
Adam adamDoğru söyledin beni ilgilendirmez herkesin hayatına kimse karışamaz