Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe Başladım

Lukes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
693
202
43
Öncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..

Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.

Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
Hatıelı olsun

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Hersey gonlunce olsun kardesim ama birakman gereken bu kumar olsun ilk once bundan kurtul zaten gerisi gelecektir allahin izni ile
Sen neden oynuyorsun peki sende oynama bak ben sana dostca bir tavsiyede bulunayım kendine yaptığın kötülüğü önce kendine yapmayı bırak sonra başkaları için o kötülükle boğuş o zaman senin iyi niyetin ortaya çıksın iyi geceler dost 🙂

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,553
8,069
113
Sen neden oynuyorsun peki sende oynama bak ben sana dostca bir tavsiyede bulunayım kendine yaptığın kötülüğü önce kendine yapmayı bırak sonra başkaları için o kötülükle boğuş o zaman senin iyi niyetin ortaya çıksın iyi geceler dost 🙂
Adam dediğimi yap yaptığımı yapma diyor o onun sorunu seni ilgilendirmez

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
389
83
Siz yine iyisiniz 60 bin maaş var işyerine de 160 bin borç yaptık katiyen bu illetten kurtulmam lazım hergun 1000 lira kaptiriyoruz evliyiz ev de kira hadi bakalım Allah büyük