Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe Başladım

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,033
602
113
dostlar kumarbazlar :) kumarbaz olmayıpda kumarbazlık yapmaya çalışanlar...

Hırsıza HIRSIZLIK yapmak helaldir.....

Çünkü FITRATI budur....

yani kadersel planlaması bunun üzerine kuruludur...

ama hırsıza kumar oynamak helal değil GÜNAHTIR....

FITRAT olayıdır bu yani....

Burdan başlamalısınız kumarı bırakmak yada bırakmamak ....

kumar fıtratınız mı ? Kumar oynadığınızda hayatınızı nasıl etkiliyor ona bakarak fıtratınız olup olmadığını anlayabilirsiniz..... daha çok yazacaktım ama şimdi bu yazdıklarım bile çok soru ve saçma cevaplara neden olabilir...

gerçekten samimi bulduğum arkadaşlara cevap vereceğim...

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
dostlar kumarbazlar :) kumarbaz olmayıpda kumarbazlık yapmaya çalışanlar...

Hırsıza HIRSIZLIK yapmak helaldir.....

Çünkü FITRATI budur....

yani kadersel planlaması bunun üzerine kuruludur...

ama hırsıza kumar oynamak helal değil GÜNAHTIR....

FITRAT olayıdır bu yani....

Burdan başlamalısınız kumarı bırakmak yada bırakmamak ....

kumar fıtratınız mı ? Kumar oynadığınızda hayatınızı nasıl etkiliyor ona bakarak fıtratınız olup olmadığını anlayabilirsiniz..... daha çok yazacaktım ama şimdi bu yazdıklarım bile çok soru ve saçma cevaplara neden olabilir...

gerçekten samimi bulduğum arkadaşlara cevap vereceğim...
Abi devamjnj da getir ben dediklerini önemsiyorum

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
389
83
Isyerine nasil 160k borclu oluyon kral
maaş 50 bin idi bu ay 60 bin oldu yılbaşında da zam olacak büyük ihtimal 65 70 bin arası olur nasıl borçlandim para lazım dedik 20 bin aldık 30 bin aldık 10 bin aldık böyle böyle birikti şimdi her ay 15 bin 15 bin kesilecek artık gerçi 1 yıldır kesiliyor ama nedense borç hiç inmedi hatta yükseldi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
maaş 50 bin idi bu ay 60 bin oldu yılbaşında da zam olacak büyük ihtimal 65 70 bin arası olur nasıl borçlandim para lazım dedik 20 bin aldık 30 bin aldık 10 bin aldık böyle böyle birikti şimdi her ay 15 bin 15 bin kesilecek artık gerçi 1 yıldır kesiliyor ama nedense borç hiç inmedi hatta yükseldi
Meslek neydi abi

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Siz yine iyisiniz 60 bin maaş var işyerine de 160 bin borç yaptık katiyen bu illetten kurtulmam lazım hergun 1000 lira kaptiriyoruz evliyiz ev de kira hadi bakalım Allah büyük
Biz iyilik sen cenletliksin bro benim 45 bin maaş var 200k borc yaptık geri ödemesi 380k maaş oraya gidiyor her ay hayat devam ediyor ne güzel para demi 45 k bir insana yeter normalde 15.20 eve destek çıksak 25 k yeter millet askeri ücretle ev gecindiriyor biz 25 k beğenmiyorum halbisem çalışıyoruz pek vakitte olmaz para harcamaya ama biz napiyoruz aç gözlülük kumar oynuyoruz ben bu borçtan sonra oynadım gene 100k çektim 60 k çektim sayısız kez 20 k çektim ama 3 gün sonra gene para yok niye kazandığımın %70 gene kumara bence buradaki herkesin kendine bakması lazım hepimiz birer bagimliyiz amacımız para kazanmak değil haz yaşamak para kazanmak olsa 1k atar 2k çeker akıllı bir insan. Gibi çekeriz ama 5 olsun 50 olsun 100 olsun 500 olsun böyle diye diye kaybediyoruz ama hazzı yaşıyoruz yaşamıyor degiliz ama bence dünyanın daha guzell hazları varken bunu tercih ediyoruz inşallah hepimiz bir gün bundan vazgeçeriz yoksa sonumuz kötü

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,100
663
113
Biz iyilik sen cenletliksin bro benim 45 bin maaş var 200k borc yaptık geri ödemesi 380k maaş oraya gidiyor her ay hayat devam ediyor ne güzel para demi 45 k bir insana yeter normalde 15.20 eve destek çıksak 25 k yeter millet askeri ücretle ev gecindiriyor biz 25 k beğenmiyorum halbisem çalışıyoruz pek vakitte olmaz para harcamaya ama biz napiyoruz aç gözlülük kumar oynuyoruz ben bu borçtan sonra oynadım gene 100k çektim 60 k çektim sayısız kez 20 k çektim ama 3 gün sonra gene para yok niye kazandığımın %70 gene kumara bence buradaki herkesin kendine bakması lazım hepimiz birer bagimliyiz amacımız para kazanmak değil haz yaşamak para kazanmak olsa 1k atar 2k çeker akıllı bir insan. Gibi çekeriz ama 5 olsun 50 olsun 100 olsun 500 olsun böyle diye diye kaybediyoruz ama hazzı yaşıyoruz yaşamıyor degiliz ama bence dünyanın daha guzell hazları varken bunu tercih ediyoruz inşallah hepimiz bir gün bundan vazgeçeriz yoksa sonumuz kötü
Abi yok mu yaninda olacak kimse