Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe Başladım

Yaykinli09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
389
83
Biz iyilik sen cenletliksin bro benim 45 bin maaş var 200k borc yaptık geri ödemesi 380k maaş oraya gidiyor her ay hayat devam ediyor ne güzel para demi 45 k bir insana yeter normalde 15.20 eve destek çıksak 25 k yeter millet askeri ücretle ev gecindiriyor biz 25 k beğenmiyorum halbisem çalışıyoruz pek vakitte olmaz para harcamaya ama biz napiyoruz aç gözlülük kumar oynuyoruz ben bu borçtan sonra oynadım gene 100k çektim 60 k çektim sayısız kez 20 k çektim ama 3 gün sonra gene para yok niye kazandığımın %70 gene kumara bence buradaki herkesin kendine bakması lazım hepimiz birer bagimliyiz amacımız para kazanmak değil haz yaşamak para kazanmak olsa 1k atar 2k çeker akıllı bir insan. Gibi çekeriz ama 5 olsun 50 olsun 100 olsun 500 olsun böyle diye diye kaybediyoruz ama hazzı yaşıyoruz yaşamıyor degiliz ama bence dünyanın daha guzell hazları varken bunu tercih ediyoruz inşallah hepimiz bir gün bundan vazgeçeriz yoksa sonumuz kötü
Kesinlikle bazen izin alıyorum memlekete gidiyorum 20 gün falan zeytin toplamak için inan ki köy yasantisini o kadar çok seviyorum ki köyde kaldığım sürece hiç ama hiç bu illetle işim olmuyor aklıma gelmiyor ama İzmir'e geldim mi işler değişiyor anasını satayım

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Kesinlikle bazen izin alıyorum memlekete gidiyorum 20 gün falan zeytin toplamak için inan ki köy yasantisini o kadar çok seviyorum ki köyde kaldığım sürece hiç ama hiç bu illetle işim olmuyor aklıma gelmiyor ama İzmir'e geldim mi işler değişiyor anasını satayım
Öyle orda çünkü uğraşıyorsun bir şeylerle aile ortamı var muhabbet var ama gel metropele herkes bağımlı herkes bir şeyler döndürüyor üzüm üzüme baka baka kararır misali

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Abi 3 kat fazla aliosnz en fazla ne kadar yükünüz olabili bizden
Anlatılmaz yaşanır bunun çıraklık evresi sik....sin derdik ki chef olalım rahat olalım olduk bu sefer herseyden sorumlusun altındaki adamdan ekipmandan biri hata yapar aşçı başı sana kayar mutfak değişik bir ortam dostum yaşamadan bilemezsin

tugaytipss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
542
116
43
Anlatılmaz yaşanır bunun çıraklık evresi sik....sin derdik ki chef olalım rahat olalım olduk bu sefer herseyden sorumlusun altındaki adamdan ekipmandan biri hata yapar aşçı başı sana kayar mutfak değişik bir ortam dostum yaşamadan bilemezsin
İlave edeyim parada yüksek falan değil yaptığın işe göre çektiğin çileye değmiyor biz küçüklükten beek girdik alıştık başka iş yapamıyorum ben mesela yapamadigimdan dan değil böyle Bi garip oluyorsun sıfır istek değişik bir durum anlıyacağın

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,269
4,799
113
Sen neden oynuyorsun peki sende oynama bak ben sana dostca bir tavsiyede bulunayım kendine yaptığın kötülüğü önce kendine yapmayı bırak sonra başkaları için o kötülükle boğuş o zaman senin iyi niyetin ortaya çıksın iyi geceler dost 🙂
40 gidiyoruz herkesin evi yoktur ki ben evliyim kira gelirim var bunlar olmasa sikintiya girerim kardesimin yasi genc onunde evlilik var herkese anneden babadan mal mulk kalmiyor kardesim zaten bende bırakacam belki bugün belki yarin ben akrabalar tanidiklari goruyorum bakislarini amk zaten o adami öldürüyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,564
48,103
113
Öncelikle burdan @Ozan670 abime çok teşekkür ederim. Dün ki aşk nedir konulu başlıklarımda çok güzel bir cümle kullandı.

Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir diye..

Bu söz beni çok etkiledi, harbiden dinden bu kadar uzaklasmamamiz lazim olduğunu bugun öğrendim.

Bugün semtimde en lüks denilebilecek bir mekanda güzel şartlar ile ise başladım. Kızı unutmaya çalışıyorum yoluma bakıp paramı helaliyle kazanip mutlu olmayi istiyorum artık, hayat çok uzun herşey kendimiz için.
Kardeş sen forumu bildiğin günlük gibi kullanmaya başladım paran yoksa aramızda para toplayıp sana bı günlük alalim