- 11,413
- 15,295
- 113
bol şans bayiden mi oynadın niye paylaşmıyorsun umarım kazanır adana üst olsunda adana yensinVar kanka bastım bile
bol şans bayiden mi oynadın niye paylaşmıyorsun umarım kazanır adana üst olsunda adana yensinVar kanka bastım bile
Yalan söylüyor ya delikanlıysa paylassin kuponuda görelim 750 leva yaklaşık 7000 lira yapiyorbol şans bayiden mi oynadın niye paylaşmıyorsun umarım kazanır adana üst olsunda adana yensin
bilemem cebinde ne kadar para olduğunu ama oynasa paylaşırdı zaten neyse bu konuya bu kadar mesaj yeterYalan söylüyor ya delikanlıysa paylassin kuponuda görelim 750 leva yaklaşık 7000 lira yapiyor
Nerdesin bg deBu banko kuponum öncelikle bunu paylaşalım
750 leva nerde Kolpaçino tek mac basmistin haniBu banko kuponum öncelikle bunu paylaşalım
Dostum bosver adam 750 levada basar 1000 levada750 leva nerde Kolpaçino tek mac basmistin hani
Aynen öyleDostum bosver adam 750 levada basar 1000 levada
Aynen morukSizene neyin tribini atıyorsunuz basar basmaz su bağımlılar yokmu
Ya basın demedim ki para var fotosunu attik2011 senesinde kalmadı bu olaylar ya para ile yüzde yüz maç alıp sağda solda kesin tutacak varinizi yogunuzu basın demeler
Aynen beyler adam gibi kupon bekliyoruz buradaBir birinize karşı saygısızlık yapmayın Beyler.